Güncel
Giriş Tarihi : 04-01-2015 17:58   Güncelleme : 04-01-2015 17:17

Ak Parti Heyetinden Taziye Ziyareti

Ak Parti Milletvekili, İl Başkanı, Belediye Başkanlarından Oğlunu Elim Bir Kazada Kaybeden Acılı Babaya Taziye Ziyareti.

Ak Parti Heyetinden Taziye Ziyareti

1 Ocak 2015 Perşembe günü Elektrik arıza çalışması ile ilgili gitmiş olduğu Acısu köyünde elektrik akımına kapılarak hayata gözlerini yuman MHP İlçe Başkanı Mustafa Çelebi’nin oğlu Oktay Çelebi bugün ebedi âleme uğurlanırken; Ak Parti Sinop Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy, Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, İl Genel Meclis V. Ali Çöpçü, Gerze İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma ve Ayancık, Darağan, Boyabat İl Genel Meclis Üyeleri, Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, Sinop Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Ayancık İlçe Başkanı  Yılmaz Özünlü ve çok sayıda Ak partili acılı babayı evinde ziyaret ederek taziye ziyaretinde bulundular.

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy acılı babaya Durağan’da yapılan bir kongre nedeniyle cenazeye katılamadıklarını kaydederek, kongrenin ardından ziyarete geldiklerini ifade ederek Çelebi'den kendisi ve partisi adına başsağlığı diledi.

Oktay Çelebi’nin acılı babası Milletvekiline oğlunun askerlik yaptığı dönemde üç defa sıcak çatışmaya girdiğini belirterek, “benim oğlum oralarda kurşunlardan kurtuldu ama burada elektrik akımına kapıldı diyorlar.” diyerek bu söylemin kendisini tatmin etmediğini , milletvekilinden konuyla ilgili detaylı bir araştırma yapılması noktasında destek beklediğini söyledi.

Ersoy, konuyla ilgili ‘mesajın alındığını’ kaydederek, acılı  babaya her daim kendisini arayabileceğini söyleyerek, destek sözü verdi.

hakan akbaşhakan akbaş