Güncel
Giriş Tarihi : 21-01-2016 10:33   Güncelleme : 21-01-2016 10:37

Ak Parti İlçe Teşkilatından Bayır Bucak Türkmenlerine Yardım

AK Parti tarafından başlatılan kampanya ile Suriye’de yaşam savaşı veren Bayır-Bucak Türkmenlerine yardım toplandı

Ak Parti İlçe Teşkilatından Bayır Bucak Türkmenlerine Yardım
 Türkiye genelinde yardım kampanyası başlatan AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı, İl ve İlçelerden yardım malzemelerini toplamaya başladı.

AK Parti Gerze İlçe Teşkilatı da seferber olarak yardım kampanyasına destek verdi. Sosyal İşler Başkanlığı öncülüğünde başlatılan ve “Bugün Yardım Zamanı, Sen Zor Günün Dostusun. Türkmen Kardeşine Yardım Et” sloganı ile yürütülen kampanya da toplanan yardımlar yüklemesinin yapılmasının ardından yola çıktı. Kampanya kapsamında özellikle kışlık giyecek, battaniye, çocuk maması, çocuk bezi, uzun süre dayanıklı gıdalar, hijyenik malzemeler, kuru gıda, çocuk ayakkabısı, eldiven ve kaşkol başta olmak üzere onlarca kalemde yardım malzemesi toplandı. Savaşın yanı sıra ağır kış şartları ile mücadele eden Bayır-Bucak Türkmenleri için kışlık giyecek ise hayati önem arz ediyor.

Yardım kampanyası ile ilgili kısa bir konuşma yapan Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, ''Gerze İlçe Teşkilatı olarak Suriye'de savaş şartlarında yaşam mücadelesi veren Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası düzenledik. Kampanya kapsamında yardımlarını esirgemeyen vatandaşlarımıza, emeği geçen İlçe Teşkilat Mensuplarına ve destek gösteren herkese teşekkür ederiz'' dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül