Güncel
Giriş Tarihi : 12-02-2015 16:10   Güncelleme : 13-02-2015 11:26

Ak Parti'den Yeni Liman Başkanı Sağlam'a Ziyaret

Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçemize atanan Liman Başkanı Ahmet Sağlam'a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti'den Yeni Liman Başkanı Sağlam'a Ziyaret
 Ziyarette konuşan Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, Liman Başkanı Sağlam'a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, başarı dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlam, Gerze'ye gelmeden önce kısa bir araştırma yaptığını ve burayı beğenerek geldiğini belirtti.

Sağlam, amaçlarının balıkçılıkla geçimini sağlayan vatandaşlar ile kurumlar arasındaki bağlantı ve koordinasyonu sağlamak olduğunu söyleyerek, Gerze'nin gelirinde büyük bir katkısı olan balıkçılığa katkı sağlamak için çalışacağını ifade etti.

Ahmet Sağlam Kimdir?

1971 Konya Doğumlu olan Sağlam, Sırasıyla Meslek Yüksekokulu, Halkla İlişkiler ve İşletme bölümü olarak üç ayrı yüksek öğrenimde eğitim gördükten sonra 1994 yılında Ankara TBMM'de çalışmaya başladı. Daha sonra 1996 yılında Devlet İstatistik Enstitüsü, Deniz Müsteşarlığı, İstanbul Bölge Müdürlüğünde görev yürüttükten sonra yeniden Ankara'ya döndü. Ankara'da Deniz Müsteşarlığı Personel Daire Başkanlığında çalışmalarına devam eden Sağlam, 3 Kasım 2003 seçimlerinin ardından Bakanlığa geçerek burada 13 yıl hizmet verdikten sonra son olarak da ilçemiz Deniz, Liman başkanlığı görevine atandı.

Ahmet Sağlam Evli ve 3 Çocuk Babası

Bizlerde Gerzenin Sesi Gazetesi olarak sayın Sağlam'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

AdminAdmin