Güncel
Giriş Tarihi : 14-11-2018 14:17   Güncelleme : 14-11-2018 14:43

Aksu Görevlendirildi Ancak...

Tokgöz'den Boşalan Makama Aksu Oturdu

Aksu Görevlendirildi Ancak...

İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’ün Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmasının ardından boşalan makama yapılan atama büyük tartışma yarattı.

İlçemizi ilgilendiren bu atama ile ilgili gerek basında, gerekse de Türk Eğitim Sen tarafından yapılan açıklamaları tarafsız gazetecilik adına noktasına virgülüne dokunmadan siz değerli okurlarımızın takdirine sunuyoruz.

Sinop Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Turgay Şen’in açıklaması:

Sinop'un Eğitim Öğretimde başarısızlığı için yıllardır adeta özel çaba sarf ediliyor!

Sayın Milli Eğitim Bakanı "Liyakat" dedikten sonra, Sinop'ta Eğitim Öğretimde başarıyı yakalamak için tam tersi adımlar ardı ardına gelmeye devam ediyor.

Durağan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Boyabat'tan cevval sendikacı görevlendirildikten sonra, Gerze İlçemizde de yersiz bir görevlendirme daha yapıldı!

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde kadrolu Şube müdürü kenara konulup, ezelden torpilli Okul müdürü Nazım Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi.

Üstün vasıfları ne diye soracak olursanız?
Yandaş sendika temsilciliği yapmış olmak
Aile olarak iktidar siyasetine tutunmak
İlim yaymak için çok çalışmak.

Ayrıca, bu eğitimci Gerze Halk Eğitim Merkezi müdürü olurken kendisinden daha yüksek puanlı başvuruların nasıl geri çektirildigini, isleme konulmadıgını daha dün gibi hafısamızdadır. Bununla ilgili şikayetimizi o günlerde bakanlığa yazmıştık.

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Komisyonu üyesi Sayın Vekilimiz Nazım Maviş'in bu uygulamadan mutlak haberi vardır.

Lakin, Sinop'un Eğtim Öğretim de yıllar içinde düşen başarı çıtasını görüp, bunun nedenlerini inceletip bir çalışma durumu içinde olmasını beklerken,

Göreve geldikleri anda ilçede ayrışmayı körükleyecek kişilerin İlçe Milli Eğitiminin başına getirilmesine sebep olmasını, hayretle ve ibretle takip etmekteyiz.

Sinop'un çocukların vebali boynunuzdadır.

Kamuoyunu saygı ile duyurulur...

Türk Eğitim Sen Sinop Şubesi

Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Yapılan Görevlendirme İle İlgili Bizimkaradeniz Gazetesinde Çıkan haber ve haberin linki

http://bizimkaradeniz.com.tr/egitimde-carpici-iddialar/?fbclid=IwAR04rrLRk12Jsa1hGNjR9curIgXtunMN9REEMZfppaXZSduvwkV3h6Y5iw8

Sinop Türk Eğitim Sen Şubesinin Sosyal Medyadaki Paylaşımı

hakan akbaşhakan akbaş