Güncel
Giriş Tarihi : 29-11-2016 11:01   Güncelleme : 29-11-2016 10:35

Altınlarını Gözünü Kırpmadan Bağışladı

Yapımı devam eden Yavuz Selim Camii için altın takılarını bağışladı

Altınlarını Gözünü Kırpmadan Bağışladı
 İlçemizde yapımı devam eden Yavuz Selim Camii inşaatı için hayırsever bir vatandaş altın takılarını bağışladı.

Maddi değeri oldukça yüklü olan altın takılarını camii inşaatında kullanılması için bağışlayan hayırsever vatandaşın isminin açıklanmamasını istediği öğrenildi.

Cumhuriyet Mahallesi'nde 2 bin 481 metrekare arsa içerisinde 513 metrekare alan üzerine inşaatına başlanan üç katlı, çift minareli ve müştemilatında abdesthane, tuvaletler, kitap okuma salonu, çay ocağı ve sosyal donatı alanları da bulunan Yavuz Yelim Camii inşaatıyla ilgili bilgi veren Yavuz Selim Camii Dernek Başkanı Kasım Öztürk, cami inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve bugün gelinen noktada inşaatın yaklaşık yüzde 60'lık bölümünün tamamlandığını ve giriş katın ibadete açık olduğunu söyledi. İnşaatın hayırseverlerin katkılarıyla devam ettiğini söyleyen Öztürk, ''Ben bugüne kadar bağışta bulunan ve destek veren tüm hayırseverlerimize ve bundan sonra bağışta bulunacaklara teşekkür ediyorum. Allah niyetlerini kabul etsin" ifadelerini kullandı.

Göreve yeni başlayan İlçemiz Müftüsü Bayram Karar ise ''Göreve başladığım ilk günde Yavuz Selim Camii inşaatına yapılan takdire şayan oldukça yüklü bir bağışla karşılaştım. Camisine sahip çıkan bir halk olması beni mutlu etti ve sevindirdi. Güzel bir maddi destek ve manevi katkı. Bu bağış camii inşaatına ayrıca can verdi. Camimize ayni ve nakdi yardımda bulunan ve bulunacak tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  

Ayrıca yardımsever vatandaşların, Gerze İlçe Müftülüğü'nün 0368 718 10 76 ya da  Dernek Başkanı Kasım Öztürk’ün 0536 724 46 79 numaralı telefonlarından bilgi alabilecekleri, müftülükteki memurlara ve camilerdeki görevlilere makbuz karşılığı yardımda bulunabilecekleri belirtildi.

Maddi destekte bulunmak isteyen vatandaşlar Ziraat Bankası Gerze Şubesi'nde açılmış olan TR49 0001 0002 2451 3120 5950 01 nolu hesaba da yardımlarını yapabilecekleri duyuruldu.

Seda ŞengülSeda Şengül