Güncel
Giriş Tarihi : 20-09-2017 15:58   Güncelleme : 20-09-2017 16:29

Altunel Kırtasiye Açıldı

Cemal Altunel’in oğlu Cüneyt Altunel tarafından açılan Altunel Kırtasiye, Site Camisi’nin karşısındaki binanın altında hizmete açıldı

Altunel Kırtasiye Açıldı

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Altunel’in oğlu Cüneyt Altunel tarafından açılan Altunel Kırtasiye, Site Camisi’nin karşısındaki binanın altında hizmete açıldı.

 

Yakında bulunan okulların bu konudaki mağduriyetlerini gidermek amacıyla açılan Altunel Kırtasiye, sadece okul araç ve gereçlerinin satışını gerçekleştirmiyor. Birçok romanı ve hediyelik eşyayı da bulabileceğiniz kırtasiyenin işletmecisi Cüneyt Altunel, “bu bölgede bir kırtasiyeye ihtiyaç vardı. Biz de bu boşluğu değerlendirerek öğrencilerin okul dışından uzak bir yere gitmesini engellemek amacıyla çok yakın bir yere dükkanımızı açtık” dedi. Yeni açılan bir işletme olduklarına vurgu yapan Altunel, “her geçen gün yeni ürünlerimizle, ürün gamımızı artırıyoruz. Okul araç gereçleri olsun, hediyelik ürünlerimiz olsun birçok malzemeye kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir dükkan yaratma hedefimize her geçen gün biraz daha ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

Altunel Kırtasiye, Gerze Meslek Yüksekokulu'nun arka tarafında, Şenlik Caddesi üzerinde bulunuyor.

Kaan TÖNGELCİ / Gerze'nin Sesi

Erkan TaşErkan Taş