Güncel
Giriş Tarihi : 01-04-2020 14:24   Güncelleme : 02-04-2020 17:35

Altunel Kırtasiye Bir İlke İmza Attı

Altunel Kırtasiye olarak ilçemizde hizmet veren İşletme Sahibi Cüneyt Altunel, Corona Salgını sebebiyle sokağa çıkamayan vatandaşlar için sektörde bir ilki hayata geçirdi.

Altunel Kırtasiye Bir İlke İmza Attı

Kırtasiye, fotokopi, ofis malzemeleri, hikâye kitapları, yardımcı kitap, temizlik malzemesi vb. pek çok ürün ile Gerzelilerin karşısına çıkan Altunel Kırtasiye en uygun fiyatlarla vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Ülkemizde başlayan korona virüs sebebiyle mağazaya gidemeyen müşteriler için ücretsiz servis hizmeti sunan Altunel Kırtasiye müşterilerinin ihtiyaçlarını evlerine kadar ulaştırıyor.

Kırtasiye sahibi Cüneyt Altunel “Korona virüs salgını sebebiyle evinden çıkamayan müşterilerimizin siparişlerini ücretsiz servisimiz ile evlerine kadar getiriyoruz. Müşterilerimiz ücret ödemelerini kredi kartı veya kapıda ödeme ile gerçekleştirebilirler. Müşterilerimiz 0545 629 47 57 numaralı telefondan WhatsApp yolu ile veya instagram hesabımız altunelkirtasiye üzerinden bizimle iletişim kurabilirler.” ifadelerini kullanarak Gerzelilerin hizmetinde olduğunu belirtti.

AdminAdmin