Güncel
Giriş Tarihi : 20-03-2019 16:57   Güncelleme : 20-03-2019 20:59

Ankara Delegeleri Seçimle Belli Oldu

Sinop Ziraat Odası Birliği Ankara’da yapılacak olan Genel Kurul Delegelerini Belirledi.

Ankara Delegeleri Seçimle Belli Oldu

Sinop Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen seçimlere katılan üyelere öncelikle TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın mesajı okundu, daha sonra tüzüğe göre Divan Kurulu belirlendi.

Dört yılda bir düzenlenen Delege Seçimleri İlçe Ziraat Odaları tarafından belirlenen üyelerce yapılmakta,  seçilen Delegeler Ankara’da yapılacak genel kurula katılmaya hak kazanmakta ve Genel Başkanın belirlenmesi noktasında Sinop’u temsilen oy kullanmaktadır.

Sinop Ziraat Odası başkanlığında yapılan seçimler, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Divan Kurulu, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) yönetim kurulu üyesi Hasan Kozoğlu, Birol Civaz başkan yardımcısı,  Koray aydın ve İbrahim Özer katip üye tüzüğe göre buradaki oturumu yönetti.

Seçim Kurulu üyelerinin gözetiminde yapılan seçimlere 42 delegeden 31’i delege iştirak ederken, blok liste halinde yapılan seçimlerde Yılmaz Özben, Ali Koca, Murat Yıldırım Ankara’da yapılacak olan Genel Kurulda Sinop Delegesi olarak katılmaya hak kazandı.

Sinop Ziraat Odasında yapılan Seçimlere Gerze Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryaki, Osman Mehmetbeyoğlu, Muhammet kılıç ile Meclis Başkanı Fatih Uysal, Ajnan Küçük Bahattin Baş, İbrahim Özbeşli, Nazmi Mangır iştirak etti.

AdminAdmin