Güncel
Giriş Tarihi : 30-12-2014 11:13   Güncelleme : 30-12-2014 10:54

Anlamlı Proje

Meslek Yüksekokulunda öğrenim görmekte olan Bilgisayar Programcılığı öğrencilerinden Sevde N. ÖZTÜRK, Esen Yanık ve Mekatronik Programı öğrencilerinden Adem D. ÖZBEK, Fatih GÖÇEN anlamlı bir projeye imza attılar.

 Anlamlı Proje
 Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serkan İŞCAN koordinatörlüğünde yürütülen proje kapsamında; başta Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve öğretim elemanlarını gerek sosyal medya üzerinden gerekse ziyaret ederek bilgilendiren proje ekibi giyim, kırtasiye ve gıda içerikli yardımların bir araya getirilmesini sağlayarak tasnifleme çalışması yaptılar. Yaş guruplarına göre tasniflenen yardım malzemeleri başta Merkez Bekteşağa Köyü Atatürk İlk ve Ortaokulu’nda öğrenim gören yaklaşık 120 öğrenciye ulaştırıldı.



Bektaşağa Ortaokulu Müdürü Celal ŞEN ziyaretten duymuş oldukları memnuniyeti ifade ederek Sinop Üniversitesine ve Yönetimine bu tür anlamlı projeleri gerçekleştirmek için öğrencilere destek noktasında yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkürlerini sundular. Ayrıca yardım malzemelerinden 6 yaş altı ve 16 yaş üstü olanlar ayrılarak Suriye’deki iç savaştan dolayı Türkiye’ye göç etmek zorunda kalan Türkmenlere ulaştırılmak üzere paketlenerek kargo yapılması sağlandı.



Proje kapsamında desteklerini esirgemeyen başta Sinop Esnafına ve tüm yardımseverlere, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Barış BAYRAKLI’ya, tüm akademik, idari personeline ve öğrenci arkadaşlarına teşekkürlerini sunan proje görevlisi öğrencilerimiz bu tür faaliyetlerin hız kesmeden devam ettirilmesinin kendilerine motivasyon noktasında olumlu katkılar sağlayacağını bildirdiler.  





AdminAdmin