Güncel
Giriş Tarihi : 09-05-2016 10:34   Güncelleme : 09-05-2016 10:32

Anneler Gününe Özel Konser Büyük İlgi Gördü

Gerze Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu'nun hazırlamış olduğu "Anneler Günü Konserimiz" büyük ilgi gördü.

 Anneler Gününe Özel Konser Büyük İlgi Gördü

Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi'nde saat 20:00'da başlayan konsere Belediye Başkanı Osman Belovacıklı,ilçemizde görev yapan hakim ve savcıların yanı sıra müziksever birçok vatandaşlar katıldı.
Konseri dinlemeye gelen annelerin günleri kutlanarak kapıda karanfiller ile karşılandılar. Bu yıl üçüncü konserini gerçekleştiren Türk Halk Müziği Korosu şefliğini N. Semih Beşcanlar, sunuculuğunu ise Emine Acehan ve Saz Grup Şefliğini Yalçın Akkoca yaptı. Koronun Anneler Günü'ne özel hazırladığı besteler, Kültür ve Sanat Merkezine gelen vatandaşlar seslendirilen şarkıları söyleyerek eşlik eden annelerimize unutamayacakları bir gece yaşadı.



İki ayrı bölümden oluşan konserde annelerinn yüreğine işleyen şarkılar onlara duygu dolu anlar yaşattı. Anadolu yörelerine ait türkülerin seslendirildiği gecede Cemil Duman oynadığı Zeybek ile salonu dolduran vatandaşlarsan büyük beğeni ve alkış topladı.
Konserin son bölümünde çalınan şarkılar ile birlikte Kültür ve Sanat Merkezin, dolduran vatandaşlarımız gönüllerince eğlendiler .Ardından Belediye Başkanı Osman Belovacıklı koroda yer alan kadınlara karanfil vererek Anneler Günü'ne özel bir konuşma gerçekleştirdi. Belediye Başkanı yaptığı konuşmada; "Elleri her zaman öpülesi annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum.Özellikle şehit olan gençlerimizin annelerinin ellerinden daha sıkı öpüyorum.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Bu anlamlı konseri hazırlamak için emeği geçen N.Semih Beşcanlar'a teşekkürlerimi sunuyorum.Bu kutsal günde dünyanın en kutsal varlıkları olan annelerimizin gününü tekrar kutluyorum" dedi.

AdminAdmin