Güncel
Giriş Tarihi : 20-09-2017 10:16   Güncelleme : 20-09-2017 10:52

Asfaltlama çalışmalarına başladı

Gerze Belediyesi, Merzifon Belediyesinin desteği ile ilçede asfaltlama çalışmalarına başladı

Asfaltlama çalışmalarına başladı
 Gerze Belediyesi modern ve marka bir Gerze yaratmak için “Yolu yapılmamış sokak kalmayacak” sloganıyla çıktığı yolda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Merzifon Belediyesi’nin araç ve ekip desteği, Gerze Belediyesinin ise malzeme desteği ile ortaklaşa yürütülen çalışmalarda ilk olarak Belediye Evleri’nin yolu asfaltlandı. Günün erken saatlerinde bölgede tamamlanan çalışmaların ardından ekipler Köy Hizmetleri’nin yarım bıraktığı işleri tamamlama adına yola koyuldu. Acısu Mevkii’nde Köy Hizmetleri’nin yarım bıraktığı bölgeyi de asfaltlayan ekipler son olarak Cayva Mevkii’ne geçtiler. Merzifon Belediyesi ve Gerze Belediyesi işbirliğiyle aralıksız devam eden çalışmalarda 3 km. daha asfaltlama yapacak olan ekipler Cayva Mevkii’nde de projeyi yarılamış durumda.

Çalışmaları yakından takip eden Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ise yaptığı açıklamada; “İlçemize hizmet etmek için haftaiçi veya haftasonu farketmez. Bizim Belediyecilik ve hizmet anlayışımız 7/24 vatandaşımıza hizmet etmektir. Ben öncelikle bizlere sağladığı araç ve ekip desteğinden dolayı Merzifon Belediye Başkanı Sayın Alp Kargı’ya  ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca hizmet aşkından azimli çalışan Gerze Belediyesi personeline de teşekkür ederim” İfadelerini kullandı.

Seda ŞengülSeda Şengül