Güncel
Giriş Tarihi : 21-04-2016 16:44   Güncelleme : 22-04-2016 17:26

ASİLDER'den Başkan Belovacıklı'ya Ziyaret

ASİLDER Yöneticileri Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'yı Ziyaret Etti

ASİLDER'den Başkan Belovacıklı'ya Ziyaret

ASİLDER, Ankara Sinop İli İlçeleri Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'yı makamında ziyaret etti.

 Ankara/Mamak'da hizmet veren ve bir yıl önce kurulan ASİLDER Derneği, Kaymakam ve Belediye Başkanlarını ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'yı ziyaret ettiler. Konuklarına tatlı ve kahve ikramında bulunan Belediye Başkanı gerçekleşen sohbette sivil toplum örgütlerinin ve kulüplerin siyasi çıkarları gözetmeksizin hareket etmeleri gerektiğini ve her vatandaşa hizmet etmelerinin doğru olacağını söyledi. İlçemizde yaşayan ve ikametgah adresleri Gerze olmayan vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda hizmet ettiklerini belirten Belediye Başkanı Belovacıklı Belediyenin gerçekleştirdiği sosyal-kültürel faaliyetler, projeler ve uluslararası etkinliklerden bahsetti. Sözlerine devam eden Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze'yi hak ettiği modern bir ilçe haline getirmek için çalıştıklarını belirterek sözlerini noktaladı.

 ASİLDER Ankara Sinop İli İlçeleri Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyeleri Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'ya sergiledikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, içinde Ankara ve Sinop fotoğraflarının bulunduğu bir saat hediye ettiler.

 Ardından Başkan Belovacıklı ASİLDER yöneticilerine, ilçemizi tanıtan broşür, şapka, Gerze temalı plaket ve ilçemizin simgesi olan Hacı Kadı Horozu minyatürü hediye etti.

Seda ŞengülSeda Şengül