Güncel
Giriş Tarihi : 26-05-2017 11:12   Güncelleme : 29-05-2017 13:02

Atatürk Çok Programlı Lisesi'nden Yılsonu Konseri

İlçemiz Atatürk Çok Programlı Lisesi Müzik Kulübü öğrencileri, 2016-2017 eğitim öğretim yılının kapanış töreninde seslendirdikleri şarkılarla izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı

Atatürk Çok Programlı Lisesi'nden Yılsonu Konseri

İlçemiz Atatürk Çok Programlı Lisesi Müzik Kulübü öğrencileri, 2016-2017 eğitim öğretim yılının kapanış töreninde seslendirdikleri şarkılarla izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

 

Yıllarca Gerze Lisesi olarak eğitimine devam eden ilçemizin en eski okullarından Atatürk Çok Programlı Lisesi’nin öğrencileri tarafından kurulan Müzik Kulübü tarafından organize edilen etkinlikte, günümüz parçalarının yanı sıra geçmişte gönül tellerimize dokunmayı başarabilen birçok eser seslendirildi.

 

Yılsonu kapanış gösterisinde konuşan Gerze Atatürk Çok Programlı Lisesi Müdürü Safter Soydan, “bütün yıl yapılan emeğin somut bir karşılığını almak adına yaptığımız gecede, emeği geçenlere ve bu gece bizi yalnız bırakmayan tüm izleyicilere teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

Konsere, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Cumhuriyet Savcısı Eray Burak Buyruk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazım Aksu ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Kaan Töngelci / Gerze'nin Sesi





Erkan TaşErkan Taş