Güncel
Giriş Tarihi : 26-09-2016 10:38   Güncelleme : 26-09-2016 10:47

Bafra55'ten Gerze Çıkarması!

Bafra Radyo Barış , www.bafra55.net ve Yedi Kemer Dergisi imtiyaz sahibi Nihat Kale ve ekibinden Gerze çıkartması

Bafra55'ten Gerze Çıkarması!
 Bafra Radyo Barış , www.bafra55.net ve Yedi Kemer Dergisi imtiyaz sahibi Nihat Kale ve ekibi Gerze'ye ziyarette bulundu. 

 Nihat Kale yapmış olduğu ziyarette şunları ifade etti: " Gerze, Bafra ilçemize yakın, doğal güzelliği olan turistlik bir yer. Gerze'yi hem ziyaret edelim hem de ''Yedi Kemer'' adlı dergimizin yeni sayısını tanıtalım istedik. Bu bağlamda öncelikle Gerzeninsesi Haber Portalı ve Gerzeninsesi Gazetesini temsilen Fatih Uysal'ı ziyaret ettik, dergimizi tanıttık, çalışmalarımızdan bahsettik. Sıcak ve samimi bir sohbet havasında Gerze'de çayımızı yudumladık" dedi.

Fatih Uysal  da yapılan  ziyaretten dolayı Nihat Kale ve ekibine teşekkürlerini sundu, yapılan ziyaretten çok memnun kaldığını belirterek ''Gerze misafirperver bir ilçedir, sizleri ilçemize her zaman bekleriz sizlerle aynı sektörde çalışıyoruz bu sektörün sıkıntılarını artılarını eksilerini çok iyi biliyoruz ,her zaman Gerze adına Bafra adına dayanışma ve işbirliği içinde olabiliriz'' dedi.

Ziyarete; Yedi Kemer dergisi imtiyaz sahibi Nihat Kale ve ekibi, Türk Eğitim Sen (TES) Gerze temsilcisi Ramazan Osma, Gerzenin Sesi adına Fatih Uysal ve Ercan Özcan katıldı.

Seda ŞengülSeda Şengül