Güncel
Giriş Tarihi : 12-08-2017 16:15   Güncelleme : 12-08-2017 17:46

Bafralı Şehit Bugün Sinop'ta Karşılanacak

Batman'da askeri konvoyun geçişi sırasında terör örgütü tarafından döşenen EYP sonucu şehit olan Bafralı Uzman Çavuş Şahan Sezer, Bugün saat 19.30'da Sinop Havaalanında karşılanacak.

Bafralı Şehit Bugün Sinop'ta Karşılanacak

Batman'ın Sason ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 27 yaşındaki Jandarma Özel Harekat Uzman Onbaşı Şahan Sezer'in acı haberi Samsun'un Bafra İlçesi'nde ki ailesine ulaştı.

Şehit Sezer’in göreve 1 hafta önce başladığı öğrenildi. Batman'ın Sason İlçesi'nde bulunan Acıtepe bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında yola daha önceden PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcı saat 07.45 sıralarında infilak ettirildi. Saldırıda bekar jandarma özel harekat uzman onbaşı Şahan Sezer şehit oldu.

Şehidin acı haberi Samsun'un Bafra İlçesi'nde ki Çetinkaya Mahallesi’nde yaşayan babası Hasan ve annesi Emine Sezer'e yetkililer tarafından verildi.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ SİNOP'TA KARŞILANACAK

Şehidin ailesinin bulunduğu sokağa ve eve Türk bayrağı asıldı. Şehit Şahan Sezer'in naaşı Batman'da bugün düzenlenecek uğurlama töreninden sonra saat 19.30'da askeri uçakla Sinop Havalimanı’na ardından da karayoluyla Samsun'un Bafra İlçesi’ne getirileceği ve ikindi namazının ardından Çetinkaya mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrendildi.

 Şehit Şahan Sezer'in 2 kardeşinin olduğu ve göreve 1 hafta önce başladığı öğrenildi.

 

Seda ŞengülSeda Şengül