Güncel
Giriş Tarihi : 14-02-2019 11:54   Güncelleme : 14-02-2019 12:41

Bakan yardımcımız Ersoy, Sinop’ta

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy değerlendirmelere bulunmak üzere Sinop’a geldi.

Bakan yardımcımız Ersoy, Sinop’ta

Valilik Makamını ziyaret eden Ersoy, burada bir basın açıklaması yaptı. Ersoy yaptığı basın açıklamasında; “Bugün değerli valimiz ve bu hizmetlerimizi sunan birimlerimizin sorumlusu arkadaşlarımızla bir değerlendirme yapacağız. Öğleden sonra hizmeti alan vatandaşlarımızı temsilen meslek odalarımız ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerimizle bir arada olacağız.

 Daha sonra arkadaşlarımız bizden doğrudan hizmet alan,( Nüfustan, Emniyetten , Göç idaresinden ) doğrudan hizmet almış seçtiğimiz vatandaşları evlerinde ziyaret edecekler ve onların memnuniyetlerini değerlendirecekler. Sonrasın da ise tekrar bir araya geleceğiz. Bu değerlendirmelerimizi valimiz ve mesai arkadaşlarımızla paylaşacağız.

 Böylece bu güne kadar çok iyi noktalara getirdiğimiz, özellikle  terörle mücadele, asayiş hizmetlerinde çok güzel bir başarı ivmesi yakaladığımız hizmetlerimizi bundan sonra da daha etkin ve daha memnuniyet verici bir şekilde sunulmasını sağlamaya çalışacağız.

 Bizim amacımız sorumlusu olduğumuz hizmetleri ülkemizin her noktasında en iyi şekilde vatandaşlarımıza yansıtmaktır.

Değerli bakanımız Süleyman Soylu’nun önderliğinde üzerine gittiğimiz her konunun vatandaşımızın memnuniyetini sağlayacak şekilde sonuçlanmasını sağlamaktır. Hepsinden önemlisi de bugün içinde bulunduğumuz zor coğrafyada terörün ve savaş taktiklerinin her unsurunun üzerimizde ve çevrimizde denendiği bir ortamda bu ülkeyi sadece bölgenin değil dünyanın en huzurlu ülkelerinden biri haline getirmek için çalışıyoruz.

Milletimizin feraseti, sağ duyusu ve desteğiyle elhamdülillah çok büyük oranda  başarmanın hazını ve mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bundan sonra da biz mücadelemize aynı kararlılıkta devam edeceğiz. Başta güvenlik hizmetleri, terörle mücadele, Asayiş hizmetlimiz olmak üzere yaptığımız bütün hizmetleri bürokrasiyi en aza indirerek en hızlı ve en verimli şekilde vatandaşımıza sunarak her alanda bir memnuniyet oluşturmaya gayret göstereceğiz.

 Sinop ilimizde bugüne kadar bu hizmetlerimizin bu anlayışımız doğrultusunda sunulmasına emek veren bütün mesai arkadaşlarımıza başta değerli valimiz olmak üzere bütün ekibimize canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Bundan sonrasının çok daha iyi, çok daha güzel olmasının temenni ediyoruz“ dedi.

İçişleri bakan yardımcısına Gerze ilçemizdeki polis sayısının yarı yarıya düşmesinin güvenlik güçlerimizin iş yükünü daha da artırdığını belirtilmesi, bu kapsamda  polis teşkilatımızın güçlendirilmesi noktasındaki bir soruya ise şu şekilde yanıt verdi “ Teşkilatımızı hem ilimizde hem ilçelerimizde hepsinde güçlendirmek görevimiz. Ama hepiniz biliyorsunuz. 15 Temmuz gibi ihaneti yaşadık. Ondan sonra da bu birimlerimizde aklını ve beynini başka şeytanlıklara odaklamış, vatanını satan, milletine ihanet eden insanların emirlerine amade kılmış unsurları temizlemek gibi bir sorumluluğu yerine getirdik. Bugün itibariyle ancak sayısal anlamda 15 Temmuz rakamlarına ulaşabildik. Yaptığımız mücadeleler çerçevesinde önceliğimizin hem terörle mücadele bölgesine ve arkasından da büyük şehirlerimizdeki asayiş sorunlarına vermemiz lazımdı. 3. Evre de inşallah bundan sonraki alımlarda bu bölgelerimizin çok daha rahat destekleyecek duruma geldik. Bundan sonra daha kolay olacak inşallah. “ dedi.

Basın açıklamasının ardından Sinop Valisi Köksal Şakalar tarafından, Ersoy’a Sinop’a özgü kotra maketi hediye edildi

AdminAdmin