Güncel
Giriş Tarihi : 31-07-2019 17:13

Barış Karadeniz GerzeninSesi'ne Ziyarette Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Üyesi Barış Karadeniz, CHP İlçe Başkanı Nihat Erdal, Gerze Eski Belediye Başkanı Osman Belovacıklı gazetemize ziyaret gerçekleştirdi.

Barış Karadeniz GerzeninSesi'ne Ziyarette Bulundu

Yapılan nezaket ziyaretinde Gerze’nin köylerinde yaşanan su sorunları, yarım kalan Gerze İçme Suyu projesi konuşulurken Karadeniz, su sorunu yaşayan köylerden birinin muhtrarını arayarak çözüm noktasında yapılacaklarla ilgili istişarede bulundu.

Karadeniz, bunların yanı sıra yaklaşık 10 köyün sulama sorununa çare olabilecek, bu bölgeleri tarımsal açıdan canlandırıp tersine göçü sağlayabilecek Tilkilik altına yapılması düşünülen baraj projesinin hala askıda kalması, bunun için herhangi bir çalışma başlatılmamış olmasını anlayamadığını ifade etti

“Sinop’ta iki vekilden biri olarak her zaman ilimize, ilçelerimize, köylerimize her türlü hizmetin gelmesi noktasında diğer Milletvekili arkadaşım Nazım Maviş ile el ele verip çalışmaya varım” diyen Karadeniz, önceliğin her zaman vatandaşın mağduriyetlerini gidererek, hizmet etmek olduğunu vurguladı.

Yapılan ve yapılması planlanan tüm projelerin, vatandaşın mağduriyetleri, istek ve talepleri dinlenerek görüşmelerdeki devamlılığın sağlanmasının önemli olduğunu söyleyen Karadeniz son olarak, “Siyaset vefalı bir olaydır. Siyasetçi yapılan hizmetler için teşekkür etmeyi de bilmelidir. İki dönem üst üste Belediye Başkanlığı yapmış olan Osman Belovacıklı’ya 10 yıl boyunca yaptığı tüm hizmetlerinden dolayı teşekkürü borç bilirim” diyerek köy ziyaretlerinde bulunmak üzere gazetemizden ayrıldı.

Ziyaretimize gelen başta CHP Sinop Milletvekili Sayın Barış Karadeniz, Eski Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve diğer misafirlerimize teşekkür ederiz.

AdminAdmin