Güncel
Giriş Tarihi : 07-08-2012 17:56   Güncelleme : 07-08-2012 17:56

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne Tecrübeli Bir İsim Atandı

Hakan Şimşek Sinop Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Görevine Getirildi

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne Tecrübeli Bir İsim Atandı

Yaklaşık 4 yıldan bu yana Aydan Yıldırım tarafından vakeleten yürütülmekte olan Sinop Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine Sinop İl Özel İdaresi Personeli olan Hakan Şimşek atandı.

Bir Kararname ile vekaletlerin kaldırılması üzerine, 2 Ağustos 2012 Perşembe günü itibariyle Sinop Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine başlayan Hakan Şimşek, daha önceki yıllarda da yine bu görevi vekaleten yürüttüğünü belirterek özetle şöyle dedi:

Türk Kızılay’ı Sinop Şubesi Sekreteri ve Sinop Gazeteciler Cemiyeti Denetleme Kurulu Üyeliği görevini de yürütmekte olan Şimşek konuşmasında “Öncelikle beni bu göreve layık görerek atayan Sayın Valimiz Dr. Ahmet Cengiz’e teşekkür ediyorum.

Sinop Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine yabancı değilim. Gerek daha önceki görev sürem içerisinde ve gerekse de Sinop Gazeteciler Cemiyeti Denetleme Kurulu Üyesi olmam nedeniyle zaten basınla hep iç içe oldum. Bu bakımdan altyapı ve tecrübe yönünden doluyum. Amacım; Sinop İli sınırları içerisinde basın, ahlak ve etik kurallara uyan ve dürüstçe görev yapan bütün basın mensubu arkadaşlarıma her konuda yardımcı olmaktır.

Bu arada, Valiliğimiz ve basın mensupları arasında kurulmuş olan mevcut köprüyü en hassas ve hızlı iletişimle sürdürmek en başta gelen görevim olacaktır” diyerek, bütün basın mensuplarına başarılar diledi.

Hikmet Kurada

AdminAdmin