Güncel
Giriş Tarihi : 04-02-2015 13:23   Güncelleme : 04-02-2015 11:18

Başkan Açıkladı

Gerze Belediyesi Atatürk Caddesi Alt ve Üst Yapı Çalışmaları hakkında açıklama yaptı

Başkan Açıkladı
Gerze Belediyesi tarafından İlçenin vitrini olan Atatürk Caddesinin modern bir görünüme kavuşması amacıyla başlatılan alt yapı ve üst yapı çalışmaları başlatıldı.
Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Belediyenin amacı günü birlik işler değil, Gerze’yi ileriye taşıyabilecek uzun vadeli alt yapı ve üst yapı çalışmaları yapmak olduğunu belirterek Atatürk Caddesinde yapılan çalışmalar ile ilgili konuşmasında,” Tüm Gerze’nin alt yapısının yenilenmesi elektriklerin, kanalizasyonun ve yağmur sularının yeniden toparlanması kapsamında elektrik sisteminin ve doğalgazın yer altına alınması nedeniyle yeniden yapılanması geriye bırakılan Atatürk Caddesinde çalışmalar başlatıldı.

Bu arada Doğalgaz ihalemizi alan Ak Mercan Firması aranarak doğalgaz borularının döşenmesi istendi. Alt yapı tamamlandıktan sonra en çok kullanılan caddemizin yeniden peyzajı yapılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Ayrıca bu yoldan çıkan parke taşlar yeni yapmakta olduğumuz tüm belediyemiz araçlarının toparlandığı Destek Hizmetleri Müdürlüğünde ve yapmayı planladığımız köpek barınağında kullanılacaktır. Belediyemizin amacı günü birlik işler değil, Gerze’yi ileriye taşıyabilecek uzun vadeli alt yapı ve üst yapı çalışmaları yapmaktır.” dedi.

Belovacıklı konuşmasının sonunda “Caddeyi alt yapı ve üst yapı bakımından sorunsuz bir hale getirmek için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından cadde İlçemize yakışır bir görünüme kavuşacaktır. “ dedi.

hakan akbaşhakan akbaş