Güncel
Giriş Tarihi : 21-04-2015 09:14   Güncelleme : 21-04-2015 08:59

Başkan Belovacıklı, Göçen yolla alakalı konuştu

Karadeniz Sahil yolu kapsamında yapımı Cengiz inşaat tarafından gerçekleştirilen yolun Gerze Girişindeki çökmelerin yankıları sürüyor

Başkan Belovacıklı, Göçen yolla alakalı konuştu

Çöken yolda son gelinen durumla alakalı açıklamada bulunan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, göçmelerden Karayollarını sorumlu tuttu. Yolu kazdıklarını ve altından 7 kat asfalt çıktığını ifade eden Belovacıklı, " Görünen o ki 30 - 40 yıldır bu yolda heyelan meydana gelmiş ve Karayolları asfaltlayarak kaçmış. Bizim şuanda bu yolu tamamlama gücümüz yok. O güç Karayollarında var. bizlerde defalarca Karayollarına yazdık, gelin bu yolu yapın diyoruz. Ancak inatla bize kulak tıkıyorlar. Karayollarının Yıllarca kullanış olduğu bu yolu yapması gerekiyor. şeklinde konuştu.

Cengiz inşaat yolu yarım yaptı

Konuşmasında Cengiz inşaatın yolu yarım bıraktığını belirten Başkan Belovacıklı, "Yarım kalan yolu belediye olarak biz tamamladık. Cengiz inşaat yolun altyapısını göz önünde bulundurmadan, heyelan bölgesi olmasına rağmen, yolu altyapısını tamamlamadı, belediye olarak Cengiz inşaatın yarım bıraktığı yolu biz tamamladık" dedi.

 

AdminAdmin