Güncel
Giriş Tarihi : 24-10-2020 10:41   Güncelleme : 24-10-2020 11:06

Başkan Giresun: Birinci önceliğimiz istihdam!

Sinop il merkezi ve ilçelerinde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarını ziyaret eden AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun: "İstihdam birinci önceliğimiz" dedi

Başkan Giresun: Birinci önceliğimiz istihdam!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop İl Başkanı Uğur Giresun il merkezi ve ilçelerde istihdam sağlayan sanayi kuruluşlarını ziyaret etti. Başkan Giresun ziyaretler sırasında sanayicilerin sorun ve taleplerin çözümü için notlar alırken, çalışanlara da kolaylıklar diledi.

Sinop genelinde ekonomik anlamda yaşanan gelişmeler üzerine görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretler sırasında konuşan AK Parti İl Başkanı Giresun, teşkilat olarak ile katma değer sağlayan tüm kurum ve kuruluşları ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. AK Parti iktidarlarıyla geçen 18 yılda, Türkiye'nin büyüdüğünü, güçlendiğini ve küresel ölçekte daha fazla söz sahibi olduğunu dile getiren Giresun: "AK Parti olarak her zaman istihdam birinci önceliğimiz olmuştur" ifadelerini kullandı.

YENİ İSTİHDAM SAHALARININ OLUŞTURULMASINA ODAKLANDIK
Sinop'ta yapılan yatırımlara değinen Başkan Uğur Giresun, son bir kaç ay içerisinde Sinop halkı için güzel projelerin hayata geçirildiğini vurguladı. Yapılan çalışmaları sıralayan Giresun: "Sinop uluslararası havalimanımızın daimi gümrüklü hale getirilmesi ve ilimizde gümrükleme işlemlerinin iyileştirilmesi gerçekleşti. Sinop Şehir Meydanı Projesinde önemli ölçüde mesafe kat ettik. İlimiz turizm yollarına hibe desteğinin alınması, Sinop Hastanesinin A2 sınıfına yükselmesi, 2. noterin devreye girmesi, 300 konutluk yeni TOKİ konutları arazisinde sona yaklaşılması gibi kentimizi birçok müjde ile buluşturmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yine bu günlerde konsantrasyonumuzu mevcut iş kaynaklarımızı büyütme, geliştirme, Sinop iş dünyasının daha çok istihdam sağlayabilmeleri için destekleme çalışmaları başta olmak üzere, yeni birçok yatırımcının şehrimize davet edilip, yeni istihdam sahalarının oluşturması amacına odaklandık" diye konuştu.

HEYECANLI KADROLARLA YOLA ÇIKTIK
Ziyaretleri sırasında teşkilat çalışmaları hakkında da konuşan AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, heyecanlı kadrolarla yola çıktıklarını söyledi. Başkan Giresun sözlerini şöyle sürdürdü: "Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde ilçe kongrelerimizi son derece başarılı bir şekilde, tartışmasız, gürültüsüz, büyük vakar ve olgunluk içinde tamamladık. Dostluk ve kardeşlik havasında, ortak payda, büyük ve daha gelişmiş bir Sinop rotasında kenetlendik. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da yeni, heyecanlı, cevval kadrolarımızla 7/24 hemşehrilerinin emrinde samimiyet, tevazu ve gayretle var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz.

SÜREKLİ SAHADAYIZ
Genç ve dinamik ekibimizle, tüm gayretimizle sürekli sahadayız. Halkımızın içindeyiz. Memleketimizde sıkılmadık el, çalınmadık kapı, sunulmadık çözüm bırakmayana dek, tek bir an yorulup durmuyoruz, durmayacağız. Hemşerilerimizin dualarını hissediyor, gönülden yanımızda olduklarını biliyoruz. Bize inanmaya ve güvenmeye devam etsinler. Allah’ın izniyle bizlerde bu inancı karşılıksız bırakmayacağız, birlikte başaracağız”

Kaynak: Vitrin Haber

AdminAdmin