Güncel
Giriş Tarihi : 02-02-2015 16:29   Güncelleme : 02-02-2015 16:58

Başkan Güzelleştireğiz diyor, Vatandaş İsraf Yapılmasın Diyor

Başkan, bu sokağı daha da güzelleştireceğiz derken, vatandaşta sürekli parke taşlarının sökülüp takılmasının belediyeye ekonomik ek yük, zaman kaybı ve israfa sebebiyet verdiğini söylüyor

Başkan Güzelleştireğiz diyor, Vatandaş İsraf Yapılmasın Diyor

Elektrik hatlarının yer altına alınmasıydı, parke taşı döşemesiydi derken şimdi de belediye kanalizasyon hattı ve pis su borularının değiştirilmesi noktasında Hükümet Konağı önünde yeni bir çalışma başlatıldı.

Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Belediye Başkanı Osman Belovacıklı,"Atatürk Caddesi parke ve peyzaj çalışmalarından sonra Gerze’ye daha yakışır bir cadde haline dönüşecek." dedi

Bu caddede öncelikle kanalizasyon ve çürüyen pis su hattının değiştirileceğini kaydeden başkan, alt yapı çalışmasının tamamlanmasının ardından ise bu caddeyi daha farklı dekoratif parke taşlarla düzenleyeceklerini söyledi.


Başkan dekoratif parke taşlarla caddenin yeniden yapılacağını söylerken, birçok ilçe sakini de bu ana arterlerde parke taşlarının sürekli sökülüp takılmasının görsel kirliliğe ve israfa sebebiyet verdiğini kaydetti.

Vatandaşlar ana arterlerde 'neden bir sefere mahsus asfalt çalışması yapmadığını' sorarak düşüncelerini gazetemiz üzerinden yetkililere iletti.

hakan akbaşhakan akbaş