Güncel
Giriş Tarihi : 04-02-2019 15:22   Güncelleme : 04-02-2019 15:35

Başkan kese kağıdı dağıttı

Ücretli poşet uygulamasına kese kağıdı dağıtarak destek verdi

Başkan kese kağıdı dağıttı

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, uygulamaya konulan ücretli poşet sistemine kese kağıdı ve bez çanta dağıtarak destek verdi.

Gerze’de faaliyet gösteren fırınlara ziyaret gerçekleştiren Başkan Belovacıklı, belediye tarafından yaptırılan kese kağıtlarını fırıncılara teslim etti. Vatandaşlara poşet yerine kese kağıdıyla ekmeğin satışının yapılmasını isteyen Başkan Belovacıklı, bez poşet dağıtımının da yakın tarihte başlayacağını söyleyerek doğanın korunması için naylon poşet kullanımını en aza indirmemiz gerektiğini ifade etti.

Gerçekleştirdiği ziyarette esnafla ve vatandaşla sohbet eden Başkan Belovacıklı, yaptığı açıklamada; “Hepimizin bildiği üzere naylon poşet doğada dönüşmeyen ve insan sağlığına zarar veren maddeydi. Bu doğrultuda ülke genelinde uygulanan politikayla birlikte bizlerde kese kağıdı ve bez çanta yaptırdık. Fırıncı esnafına ve satış noktalarına dağıttığımız kese kağıtlarının desteklenmesi hususunda da esnafımıza gerekli katkıyı sağlayacağız. Önümüzde ki günlerde bastırdığımız bez çantaları da vatandaşlarımıza dağıtacağız. Oldukça kullanışlı olan bez çantalarla birlikte vatandaşımız pazar alışverişini de kolaylıkla sağlayacak” dedi.

    

Seda ŞengülSeda Şengül