Güncel
Giriş Tarihi : 11-10-2019 15:01   Güncelleme : 11-10-2019 15:10

Başkan Mağduriyetin Giderileceğini Söyledi

Başkan Şensoy “TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu Gerze’ye Geliyor, dedi

Başkan Mağduriyetin Giderileceğini Söyledi

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve Ak Parti Gerze ilçe Başkanı Vahdettin Özdemir Sinop TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu’na giderek; 9 aydan bu yana Gerze’de vatandaşın mağduriyetini dile getirdi. Ve Gerze’deki bu sıkıntının bir an önce giderilmesi noktasında talepte bulundu.
Yapılan ziyaret ve taleple alakalı açıklamada bulunan Şensoy, 9 aydan bu yana “Gerek köyde yaşayan vatandaşlarımız, gerekse ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın en büyük problemi tartışmasız Araç Muayene İstasyonu’nun 9 aydır Gerze’ye kurulmamasıydı. Vatandaşlar araç muayeneleri için işlerinden feragat edip Sinop, Boyabat ve Bafra’ya gidiyordu ”şeklinde açıklamada bulundu.
Şensoy, yapılan görüşmeler ve istişareler sonucunda Gerze Belediyesi Haber Portalında yapmış olduğu açıklamada "TÜVTÜRK Araç Muayene istasyonu yetkililerinin uygun yer bulunduğu takdirde, Kasım ayında ayda iki kez olmak üzere Gerze’de araç muayenelerini gerçekleştirileceğini kaydettiler.
Şoförler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Topçu ise TÜVTÜRK’ün Sinop Merkez ve Boyabat ilçesinde muayene istasyonlarının olduğunu kaydederek, TÜVTÜRK’ün Gerze ve Dikmen ilçesine daha rahat ve sürekli hizmet verilebilmesi adına Gerze’de de kalıcı bir Muayene istasyonu kurulmasını söyledi.
Sinop merkez ve Boyabat’ta muayene istasyonu bulunurken diğer ilçelerde ise yoğunluğa göre TÜVTÜRK’ün muayenelere gittiği belirtildi.

 

hakan akbaşhakan akbaş