Güncel
Giriş Tarihi : 25-11-2020 10:07   Güncelleme : 25-11-2020 16:25

Başkan Şensoy, Anahtarı Teslim Etti

Gerze Yaşlılar Evinin anahtarları Başkan Şensoy tarafından Müdür Okur’a teslim edildi

Başkan Şensoy, Anahtarı Teslim Etti

Yapımına 2015 yılında başlanan, yapımı ve tefrişatı bir önceki yıl tamamlanan Gerze Yaşlılar Evi 12 Ağustos 2020 tarihinde Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Sinop İl Müdürü Melih Keleş ile birlikte yapılan protokol doğrultusunda 20 yıllığına Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na tahsis edilmişti.

Şensoy, Yaşlılar Evinin akıbetiyle ilgili yapmış olduğu açıklamada, Yaşlılar Evini daha profesyonel bir şekilde yönetilebilmesi ve öncelik olarak Gerzeli vatandaşların konaklama hakkına sahip olması karşılığıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na devrettiklerini belirtmişti.

Gerze Yaşlılar Evi’nin anahtarı 24 Kasım tarihi itibarı ile Gerze’ye Kurucu Müdür olarak atanan Ercan Okur’a teslim edildi

1 Ocak itibarı ile aktif olarak yaşlı kabulüne başlayacak olan Gerze Yaşlılar Evinde kendi ihtiyacını giderebilen 46 sağlıklı yaşlı vatandaşın alınacağı ve yaklaşık 20 kadrolu çalışanın (Bakım Elemanı, Hemşire, Memur ve idari hizmetler) görev yapıcağı öğrenildi.

Gerze Yaşlılar Evine atanan ve aslen Gerzeli olan Kurucu Müdür Ercan Okur, 2005 yılında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde ‘Sosyal Hizmet Uzmanı’ olarak göreve başladığını, 2010 yılından bu yana da Ordu İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığını kaydetti.

24 Kasım Tarihinde yapılan Anahtar Teslimine Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Altunel, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kalfaoğlu iştirak etti.

AdminAdmin