Güncel
Giriş Tarihi : 27-04-2019 18:07   Güncelleme : 28-04-2019 13:52

Başkan Şensoy Doğalgaz Müjdesini Verdi

Bakanlarımızla sık sık bir araya gelen ŞENSOY Gerze ile ilgili yatırım ve çalışmaları birinci elden Bakanlarımıza iletme şansı buldu.

Başkan Şensoy Doğalgaz Müjdesini Verdi

Ankara/Kızılcahamam’da gerçekleşen Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’na katılım gösteren Belediye Başkanımız Cevat Şenşoy ilçemizde merakla beklenen doğalgaz ile ilgili gelişmelerin müjdesini verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  Fatih Dönmez ile gerçekleştirilen görüşmede ilçemizde doğalgaz çalışmaları ile ilgili gelinen son noktayı bakan beye bizzat aktaran Şensoy'un girişimleri neticesinde halkımıza doğalgaz ile ilgili yatırımların aralıksız devam edeceği müjdesi verildi.

Şensoy; “Ankara ziyaretimiz esnasında Milletvekilimiz ve İl Başkanımızla birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımızı ziyaret ettik.Burada kendilerine ilçemizde ki doğalgaz yatırımlarının 2019 yılı içerisinde ne boyutta ilerleyeceğini sordum.Gerçekleştirdiğimiz görüşmelerin neticesinde 2019 yılında ilçemizde ki doğalgaz çalışmalarının tam hızıyla devam edeceğini müjdelemek istiyorum.Kimse meraklanmasın.Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz.Doğalgaz Gerze’de devam edecek.Tüm hemşehrilerime hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” Dedi.

Yapılan ziyaretlerde, Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Ak Parti Sinop İl Başkanı Sn. Uğur Giresun'da hazır bulundu.

hakan akbaşhakan akbaş