Güncel
Giriş Tarihi : 07-01-2016 13:59   Güncelleme : 07-01-2016 19:26

Başkan Ulusal ve Yerel Basının Hedefinde

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ile İlgili Yerel ve Ulusal Basında Çıkan Haberlerin Yankıları Devam Ediyor

Başkan Ulusal ve Yerel Basının Hedefinde
Son günlerde gerek yerel, gerekse de ulusal basında Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı hakkında çıkan haberler şaşkınlık yaratmaya devam ederken, bizlerde kamuoyunun sağlıklı bir şekilde bilgilendirilmesi adına gelişmeleri objektif olarak siz okurlarımıza aktarıyoruz...

Daha önceden usta gazeteci Mete Çağdaş’ın gündeme taşıdığı ‘Belediye aracı ile Piknik Keyfi’’ ardından ise ulusal basında yer alan ‘’ CHP’li Başkan Belediye Parasıyla İçkili Alemde’’ haberleri, okları bir kez daha Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya çevirdi.

Konuyla ilgili olarak basına taşınan haber veya söylemler "Belediye Başkanının Kuruma ait resmi araçla arkadaşlarıyla birlikte yılbaşı kutlamasına gittiği ve burada maskeler takılarak, içkiler içildiği ve bu şekilde bir kutlama yapıldığı" yönünde.


Yapılan haberlerin ardından konuyla ilgili olarak Halksesi’ne bir açıklama yapan GERDAK (Yeşil Gerze Dağcılık Doğa ve Gençlik Spor kulübü) başkanı bu kutlamanın kendi dernekleri tarafından düzenlendiğini, Belediyeye ait aracın parasının verilerek kiralandığı ve başkanında bu kutlamaya kendileri tarafından davet edildiğini belirterek suçlamaların asılsız olduğunu dile getirmişti.

 Konuyla İlgili Olarak Basında Çıkan Haberleri Altta Verilen Linkleri Tıklayarak Görebilirsiniz...

Yerel Basında Çıkan ‘’Devletin Aracı İle Piknik Keyfi’’  haberinin linki…

http://halksesi.com/yilbasini-erken-kutladi/

 

Ulusal Basında Çıkan Muhammed Uzun imzasıyla çıkan ‘’Osman Belovacklı’’ İle İlgili haberinin linki

http://www.yeniakit.com.tr/haber/chpli-baskan-belediye-parasiyla-ickili-alemde-119130.html

 

Gerdak’in Açıklaması

http://halksesi.com/arac-kiralikti/

hakan akbaşhakan akbaş