Güncel
Giriş Tarihi : 15-07-2016 10:36   Güncelleme : 15-07-2016 11:11

Bayram Tatili Otobüs Firmalarını Sevindirdi

Geride bıraktığımız Ramazan Bayramı otobüs firmalarının yüzünü güldürdü

Bayram Tatili Otobüs Firmalarını Sevindirdi
 Bayram tatilinin 9 güne çıkartılmasının ardından İlçemize akın eden vatandaşlar yoğunluğa neden oldu. Otobüs firmaları talepleri karşılamakta zorlandı.

Yoğunluk nedeniyle bilet satışlarında patlama yaşanırken, firmalar ek seferler ekleyip yolcuları mağdur etmemek için titizlikle çalıştıklarını belirtti.

Konuyla ilgili konuşan Gerze güven keklik  firmasının sahibi Enver Öz: ''Okulların tatil olması ve bayram tatilinin 9 güne çıkarılması yoğunluğu arttırdı. Ek seferler dahil günlük ilçemize 250-300 yolcu giriş yaptı. Talepleri yetiştirmekte sıkıntı yaşadık. Gözlemlediğimiz kadarıyla da bir çok tatilci de özel araçlarıyla ilçemize giriş yaptı'' dedi.

Yoğunluğun normale döndüğünü belirten Öz, bayram tatiline gelen bir çok vatandaş geri dönüş yaptı.Bayram tatilinin bitmesine rağmen küçük bir yoğunluk var ama talepleri karşılamakta zorlanmıyoruz.Günlük 2-3 sefer yaparak yolculara hizmet etmeye devam ediyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

Metro turizm yetkilisi Hasan Danacı ise, bayram tatilinde aşırı yoğunluğun yaşandığını ve seferlerin iki katına çıkarak günde 6-7 sefer yaptıklarını belirtti. Bayram arifesinde yaklaşık günde 300 yolcunun ilçeye giriş yaptığını ifade eden Danacı, bayram tatilinin bitmesi ile seferlerin normale döndüğünü sabah 1, akşam 3 sefer olmak üzere günlük 4 sefer düzenlediklerini ifade etti.


Seda ŞengülSeda Şengül