Güncel
Giriş Tarihi : 31-08-2016 16:47   Güncelleme : 31-08-2016 20:59

Bekar Veda Ziyaretinde Bulundu

Gerze Yedaş İşletme Şefi Cemil Bekar Veda Ziyaretinde Bulundu,

Bekar Veda Ziyaretinde Bulundu
 1984 yılında TEDAŞ'ta mesleğe başlayan ardından da özelleştirilen kurumda yıllarca özverili bir şekilde çalışan İşletme Şefimiz Cemil Bekar 32 yılın ardından çalışma hayatına son noktayı koydu.

31 Ağustos 2016 tarihi itibarı ile çalışma hayatının sona erdiğini kaydeden Yedaş Gerze İşletmesi Şefi Cemil Bekar kurumlara ve dostlarına veda ziyaretinde bulundu.

Cemil Bekar gazetemize yapmış olduğu veda ziyaretinde  “ Hayatım boyunca farklı düşünceleri bir zenginlik olarak gördüm, kişiler yıkıcı bölücü olmadığı sürece kişilere insanlıkla yaklaşıp bir adım gelene üç adım gittim. Hiç bir kimseyi diğerinden ayrı tutmadım” derken, Gazetemiz baş köşe yazarı Fatih Uysal ise duygu ve düşüncelerini şu şekilde aktardı; 
''Sevgili şefim bulunduğu her ortamda farkını hissettiren, insanlara her daim samimi duygularla yaklaşan kişileri ötelemeyen, devletini milletini seven bir büyüğümüzdü. Onun gerek şahsım, gerekse de ilçemizdeki yeri kolay kolay doldurulamaz'' diyerek Bekar'a bundan sonra ki yaşamında mutluluklar diledi.

Yapılan ziyarette Vitrin Haber Gazetesinin yazı işleri Müdürü Serhat Özşahin'de bulundu ve Cemil Bekar'a bundan sonra ki yaşamında sağlıklı ve mutlu bir ömür diledi.
Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz