Güncel
Giriş Tarihi : 11-06-2018 10:06

Belediye'den Kadir Gecesine Özel İkram

Başkan BelovacıklI Kadir Gecesi’nde Lokum ve Gül Suyu İkram Etti

Belediye'den Kadir Gecesine Özel İkram

Belediye Başkanımız Osman Belovacıklı bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi’nde Teravih namazı çıkışında vatandaşlarımıza lokum ikramında bulundu.

İlçemizde ki tüm Camii’lerde Teravih Namazı sonrası cemaate lokum ve gül suyu ikramında bulunan Belediye Zabıta ekipleri vatandaşımızın mübarek Kadir Gecesi’ni ve kılınan Teravih Namazı’nın hayırlara vesile olmasını diledi.

Geçtiğimiz yıl da Kandil gecelerinde vatandaşlarımıza Kandil Simiti vb. ikramlarda bulunan Belediye Başkanı yaptığı bu etkinlikle farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

Başkan Belovacıklı “Bin aydan daha değerli ve daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde vatandaşlarımıza Teravih Namazı çıkışında lokum ve gül suyu ikramında bulunduk. Her sene gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonlarla kardeşlik ve paylaşma duygularını pekiştirmiş oluyoruz. Ülke olarak zorlukların üstesinden bir ve bütün olursak gelebiliriz. Mübarek Ramazan Ayı’nda paylaşma, kardeşlik duygularının yanında küslüklerin yerini barışa bırakılması gerekmektedir. Bizler de böyle organizasyonlarla halkımızla her zaman olduğu gibi bütün oluyoruz. Dua kapılarının ardına kadar açık olduğu bu mübarek gecede dualarımızın kabul olmasını dileklerimle, tüm İslam Alemi’nin mübarek Kadir Gecesi’nin hayırlara vesile olmasını dilerim.” Dedi.

hakan akbaşhakan akbaş