Güncel
Giriş Tarihi : 09-01-2018 14:15   Güncelleme : 09-01-2018 14:23

Belediyede Kadro Tamam

Gerze Belediyesi'nin taşeron işçileri kadro sözleşmelerini imzalamaya başladılar

Belediyede Kadro Tamam

Bünyesinde 85 taşeron işçi barındıran Gerze Belediyesi tarafından hazırlanan sözleşmeyi imzalayan işçiler memnuniyetlerini dile getirirken imzaladıkları sözleşmelerin hayırlar getirmesini temenni ettiler.

Mesleklerine göre kendilerine ayrılan formlara imza atan işçiler konuşulduğu gibi kıdem tazminatından ve çalışma süresinden feragat durumlarının sözleşmede söz konusu olmadığını, dolayısıyla hiçbir haklarının yanmadan ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın da talimatıyla hukuki çerçevede en iyi şekilde iyileştirilerek hazırlanan bir sözleşmeye imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Gerçekleştirilen imza törenlerinin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı ise yaptığı açıklamada; “Katıldığımız her platformda ve işçi kardeşlerimle birlikte yaptığımız görüşmede böyle bir yasanın çıkması gerektiğini söylemiştik. Bizlerin baskısına kulak veren devletimiz sonunda hepimizi mutlu edecek bir düzenlemeyle işçi kardeşlerimizin hakkını vermeye başladı. Bizler her zaman işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Geçmiş yaşantımızda bu konu hakkında ki düşüncelerim ne ise Belediye Başkanlığı dönemimden itibaren de mücadeleme devam ettim. İnanıyorum ki bu düzenleme önümüzde ki süreçte daha da iyileştirilerek işçi kardeşlerimize sunulacaktır.Tüm işçilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. İşçi ve emekçinin her zaman yanındayız” İfadelerine yer verdi.

Seda ŞengülSeda Şengül