Güncel
Giriş Tarihi : 22-03-2019 11:25   Güncelleme : 22-03-2019 11:39

Beyaz Otel Açılıyor

Beyaz Otel, 23 Mart Cumartesi günü saat: 13.00’te açılıyor

Beyaz Otel Açılıyor

Gerzeli İş Adamı Hüseyin Yüksek tarafından Gerze’ye kazandırılan Beyaz Otel’in, 23 Mart Cumartesi günü saat: 13.00’te açılışı yapılacak.

Görkemli bir açılışla hizmet vermeye başlayacak olan Beyaz Otel, yaz sezonunda ilçemize gelen yerli ve yabancı turistlerin konforlu ve kaliteli bir konaklama yapacakları adres olacak.

Otel vasfının dışında 1500 kişilik düğün salonu, 600 kişilik düğün salonu kafeteryası, 25 odası ve 50 kişilik konaklama kapasitesiyle Gerze’de hizmet verecek olan Beyaz Otel’in Gerze’ye katma değer sağlayacağını söyleyen Hüseyin Yüksek, "Gerze'yi her anlamda daha da yukarı taşıyacak bir yatırım yapmış olmaktan ötürü son derece gururlu ve mutluyum. Otelimiz faaliyete geçtiğinde ziyaretçilerine üstün bir konaklama deneyimi sunacak olmasının yanı sıra, yurtiçi ve yurtdışı pek çok kongre, toplantı ve organizasyonun da düzenlenebileceği olanaklara sahip olacak. İlk günden bu yana bütün detaylara özen göstererek hep en iyilerle çalıştık. Beyaz Otel açıldığında Gerze'nin dışarıya açılan yüzü olacak" dedi.

    

Seda ŞengülSeda Şengül