Güncel
Giriş Tarihi : 31-05-2018 18:07   Güncelleme : 31-05-2018 18:18

Bilal Erdoğan Sinop’ a Geldi

Bilal Erdoğan, Sinop’ta TÜGVA İl Temsilciliğinin açılışını gerçekleştirdi

Bilal Erdoğan Sinop’ a Geldi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sinop İl Temsilciliği, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Tüm Türkiye'de şehir şehir TÜGVA Temsilciliklerinin açılışına katılan Bilal Erdoğan, Sinop İskele Meydanında düzenlenen TÜGVA Sinop Temsilciliğinin açılış törenine katıldı.

Açılış töreninde konuşan Erdoğan, “Bu Ramazan gününde, Sinop’taki TÜGVA Temsilciliği açılışı vesilesiyle burada bulunmaktan duyduğum memnuniyeti öncelikle arz etmek isterim. Hepiniz hoş geldiniz. Sefalar getirdiniz. Aslında gündemlerimiz biraz yoğun. Bir yandan, Ramazan’ı konuşmak lazım. Çünkü Ramazan hakikaten her sene, Rabb’imizin bize cehennem azabından kurtulmak, uzaklaştırmak için sunduğu fevkalade fırsattır. Bizi Ramazan’a kavuşturan Rabb’imize hamdolsun. İnşallah Kadir Gecesi’ne ve bayramına da kavuşmamıza bu Ramazan’ın sonuyla birlikte müjdelendiği gibi, cehennem azabından kurtuluşumuza da vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarının ardından, Müftü Hayri Çelik tarafından dua edilerek kurdele kesildi ve program sonunda Bilal Erdoğan’a Sinop’a özgü çeşitli hediyeler verildi.

Seda ŞengülSeda Şengül