Güncel
Giriş Tarihi : 15-05-2018 19:31   Güncelleme : 15-05-2018 20:07

Binlerce Gerzeli Piknikte Buluştu

Sultanbeyli Gerzeliler Derneği 5.sini düzenlediği piknik şöleni yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Binlerce Gerzeli Piknikte Buluştu

Sultanbeyli Gerzeliler Derneği’nin geleneksel olarak düzenlemiş olduğu yaz pikniği yaklaşık 2 bin hemşerimizin katılımıyla Ali Karakuş piknik alanının da gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Mustafa Civelek yapmış olduğu konuşmada "5. düzenlenen piknik etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran siz değerli misafirlerimize teşekkür etmek istiyorum. Bizler Gurbetteki Sinoplular, Gerzeliler olarak buralardaki hemşerilerimizin, çoluk çocuğumuzun birbiriyle tanışması kaynaşması İstanbul'da da yalnız olmadıklarını hissetmeleri amacıyla bu etkinliklerimizi düzenliyoruz. Bizleri bu etkinliklerimizde şimdiye kadar asla yalnız bırakmayan Eski Ak Parti Milletvekilimiz, şimdi ki Milletvekili aday adayımız Cengiz Tokmak beye, bizlere etkinliklerimizde her türlü desteği veren eski Gerze Kaymakamımız şimdi ki Sultanbeyli Kaymakamımız Metin Kubilay'a özellikle teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Etenliklerimiz sürekli bir önceki yıllara göre daha kalabalık ve güzel geçmektedir. bu da bizlerin doğru yolda olduğunun göstergesidir diyerek etkinliğe katılım gösteren herkese teşekkür etti.

5. düzenlenen piknik ağalığını Sefer Burma alırken bu sene ki etkinliğin Anneler Günü'ne denk gelmesi dolayısıyla Dernek Başkanı ve üyeleri katılım gösteren annelerin ellerini öperek gül verdi, etkinlik çeşitli oyunlarla, yarışmalarla geç saatlere kadar sürerken Piknik organizasyonunun sunuculuğunu Gerzeli hemşerimiz Yakup ince yaparken yerel Sanatçılarımız İzzet Aydın ve Gurbetçi Ali'ye seslendirmiş oldukları birbirinden güzel eserlerle katılımcıları coşturdu.

hakan akbaşhakan akbaş