Güncel
Giriş Tarihi : 11-02-2017 18:31   Güncelleme : 11-02-2017 18:46

Bir Yastıkta 40 Yıl Projesi Başladı

Boyabat Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, “Bir Yastıkta 40 Yıl” projesini başlattı

Bir Yastıkta 40 Yıl Projesi Başladı

Boyabat Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, “Bir Yastıkta 40 Yıl” projesini başlattı.

 

Boyabat Belediyesi, 40 yıla aşkın süredir evliliklerini sürdüren örnek çiftlerin mutluluklarının sırrını yeni kuşaklara kalıcı olarak aktarmalarını sağlamayı amaçlayan proje ile 40 çiftin 40. yılında mutluluklarına ortak oluyor.

 

Proje ile ilgili olarak basın büromuza açıklamada bulunan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "Sevgiyi nakış gibi yastıklarına saygıyla, sabırla işleyenler 40. yılının mutluluğunu yaşıyorlar. Belediyemizce yürütülen proje ile ilçede yaşayan ve 40 yılı aşkın süredir örnek yaşamları ile takdir toplamış ve yeni kuşaklara mutluluğa dair söyleyecek sözleri olan 40 çiftimiz bu projenin başlangıcını oluşturuyor" diye konuştu.

 

Başkan Çakıcı, " Bir yastıkta ihtiyar, bir yastıkta bahtiyar" olun  

Çiftlerle yapılan görüşmelerde, evli çiftlerin tecrübelerinden yararlanıldığını da ifade eden Başkan Çakıcı, "Boyabat'ta sevginin, saygının ve sabrın timsali olan 40 çiftimizin sevincine ortak olmanın gururunu yaşıyoruz. 40. yılında mutluluğun sırrını yeni evlenecek çiftlere,  altın değerinde nasihatlerle anlatan; uzun süreli evlilikler hakkında ipuçları vererek, yeni yuva kuran gençlere örnek olan değerli büyüklerimizi kutluyorum. Rabbim kendilerini bir yastıkta ihtiyar, bir yastıkta bahtiyar etsin” dedi.

 

Boyabat Belediyesi’nce 40. yılını dolduran 40 çifte bu müstesna yıla uygun ve mutluluğun anlamının belgesi olarak “yastık” armağan edileceği belirtildi.

 

Kaynak: boyabatsesi.com

Erkan TaşErkan Taş