Güncel
Giriş Tarihi : 07-04-2016 11:29   Güncelleme : 07-04-2016 12:03

Boyabat Belediyesinden Devasa Yatırım

Boyabat Hükümet Konağı projesi ihalesi yapılmak üzere Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya’ya teslim edildi

Boyabat Belediyesinden Devasa Yatırım
 Boyabat Kent Meydanı Projesinin önemli parçalarından birisi olan Boyabat Hükümet Konağı projesi ihalesi yapılmak üzere Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı tarafından Sayın Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya’ya teslim edildi.

Boyabat Mimarisine ve tarihi dokuya uygun olarak hazırlanan proje ile Kent Meydanı, Belediye Hizmet Binası, 800 araç kapasiteli 2 katlı otopark, Kapalı Pazar Yeri ve Ticari Alanların bulunduğu proje ile sosyal donatı alanlarının arttırılması planlanıyor. Proje kapsamındaki Hükümet Konağının ihale sonrası 500 iş günü içerisinde tamamlanması bekleniyor.

 Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı “Vatandaşlarımıza daha iyi şartlarda hizmet vereceğine inandığımız Kaymakamlık Hizmet Binamızın yapımı sayın milletvekilimizin katkılarıyla hükümetimiz tarafından yapılacaktır. Şehir Meydan Projesi kapsamında hayat bulacak olan Yeni Hükümet Konağı modern görünümü ve mimari yapısı ile ilçemize yakışır bir yapı olacaktır. ” diye konuştu.

İdaremize teslim edilecek olan ihale dosyasının Sayın Vali Çetinkaya’ya teslimi sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer’de hazır bulundu. Sayın Yüzer “ Bize verilen görevi layıkıyla yerine getireceğiz. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

hakan akbaşhakan akbaş