Güncel
Giriş Tarihi : 27-12-2011 02:58   Güncelleme : 27-12-2011 02:58

Bremen'den Gerze'ye Yardım

Uzaktaki yakınlarımızdan Gerze'ye Yardım El

Bremen'den Gerze'ye Yardım

Almanya Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği bünyesinde yürütülen "Dost Eli" yardım kampanyası çerçevesinde toplanılan sağlık ve eğitim ile ilgili yardım malzemeleri Gerze Belediyesi önünde düzenlenen bir törenle belediyeye teslim edildi.



Gerze Belediye Başkanlığı önünde düzenlenen törene Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, CHP Sinop Milletvekili Engin Altay, Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Emniyet Müdürü Hasan Akça, CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun, CHP Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 







Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz Törende yapmış olduğu konuşmada Yurt dışında çalışan hemşerilerimizin, vatandaşlarımızın gönderdikleri malzemelerin maddi değerinden çok taşıdığı değeri önemsediklerini vurgulayarak “yurt dışındaki vatandaşlarımıza bu inceliklerinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi.





Sinop CHP Milletvekili Engin Altay ise Dost Eli kampanyası adına yakışır bir şekilde bu yılda Sinop Gerze de. Yurt dışındaki dostlarımızın başlatmış olduğu anlamlı kampanyaya da milletimiz adına çok teşekkür ediyorum”dedi.



Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ise yapmış olduğu konuşmasında Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı etkinliği münasebeti ile tanıştıklarını, karşılıklı bir bağın kurulduğunu vurgulayarak bu yardımın Gerze’ye gelmesine vesile olan  Almanya Hür Demokrat Parti (FDP) il teşkilatı başkanı Tamer Sert’e ve Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneğine” teşekkürlerini sundu.



Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Küşneci’ye teşekkür ederek plaket verdi.





Ayrıca Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Küşneci Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Gerze Kaymakam’ı Metin Kubilay ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya teşekkür ederek plaket verdi.




Konuşma ve Plaket sunumunun ardından Sinop Vali’si Dr. Ahmet Cengiz yardım malzemelerini taşıyan aracın mührünü kesti



Dost Eli yardım kampanyası kapsamında Gerze Belediyesine gelen yardım malzemelerinin içinde tekerlekli sandalye, hastane yatağı, giyim eşyaları ve okul malzemeleri olduğu ve bu malzemelerin Gerze Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağı belirtildi





Programın ardından Gerze Belediye Başkanı Misafirlerini Makamında Ağırlayarak Onlara Çeşitli İkramlarda Bulundu.


AdminAdmin