Güncel
Giriş Tarihi : 08-07-2015 12:29   Güncelleme : 08-07-2015 11:53

Büyük Buluşmaya Davet Ettiler

Sarımsak Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkan ve Üyeleri 18 Temmuz Tarihinde Sarımsak Köyünde Yapılacak Olan Etkinliğe Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya’yı Davet Ettiler

Büyük Buluşmaya Davet Ettiler
 Gerze ilçesi Sarımsak Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin gerçekleştirmeyi planladığı “4. Karakucak Güreşleri ve Bayram Şenliği” hakkında bilgi vermek ve davet etmek amacıyla Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Uyanıksoy ile dernek üyeleri Şakir Akgün, Fatih Uysal ve Ahmet Uysal ve Valimiz Dr. Yasemin ÖZATA ÇETİNKAYA’yı  makamında ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Kasım Uyanıksoy gurbetteki Sarımsak Köylüleri olarak yıllardan bu yana bu tarz etkinlikleri düzenlediklerini fakat yeni yetişen neslin ata topraklarından kopmamaları adına 4 yıldan bu yana da bu etkinliği köyümüzde yapmaktayız diyerek Vali Çetinkayayı 18 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak olan etkinliğe davet etti.

Sarımsak Köyü Meydanında gerçekleştirilecek olan şenliğe gelecek olan misafirlere keşkek dağıtılması, Kur’an Tilaveti, Davul Zurna ekibinin gösterileri, Güreşler, Ağalık yarışı ve çeşitli yarışmalar ile oldukça dolu bir program sunulacak.

hakan akbaşhakan akbaş