Güncel
Giriş Tarihi : 15-05-2018 20:27   Güncelleme : 16-05-2018 10:29

Çarşı Grubundan Takdire Şayan Pankart

İlçemizde farklı çıkışlarıyla dikkatleri üzerine çeken Çarşı Grubu şimdi de Süleyman SEBA Beşiktaş Parkı’n asmış olduğu pankartla takdir topladı.

Çarşı Grubundan Takdire Şayan Pankart

Parkta asılan parklarda 13 Haziran Anneler Gününe atfen

“Seni Sevmeye ömür yetmez bütün kupalar bizim olsa bir tane anne etmez. ÇARŞI annesini üzenlere karşı…”

Ve Mübarek Ramazanı Şerif’e özel ise “Biz Seni Görmeden Sevdik Ya Resulallah… Hayırlı Ramazanlar Gerze ÇARŞI” sloganıyla ülkemizdeki diğer STK'lara örnek olacak nitelikteydi.

Çarşı Grubunun ilçemizdeki temsilcileri; Ergin Öztürk ve Ersan Arat yayınladıkları mesajlar hakkında yaptığı açıklamalarda; “Annelerimiz bizim en değerli ve en kutsal varlıklarımızdır. Bu vesileyle geçtiğimiz günlerde Anneler Günü’nü kutlayan bir mesaj yayınlayarak öncü olduk. Bu mesajımızda kadına ve anneye karşı şiddeti de kınadığımızı net bir şekilde belirttik. Aynı zamanda mübarek Ramazan Ayı’na kavuşmamız sebebiyle de anlamlı bir mesaj daha yayınladık. Elimizden geldiğince faydalı mesajlar verip, toplumsal bilinci uyandırmaya çalışıyoruz.”dedi.

Evet bizlerde Gerzeninsesi Gazetesi Olarak başta Çarşı Grubunun ilçemizdeki temsilcisi Ergin Öztürk’ü kutluyor, bu örnek davranışın bütün ÇARŞI Camiasına örnek olmasını temenni ediyoruz.

hakan akbaşhakan akbaş