Güncel
Giriş Tarihi : 01-03-2019 16:37   Güncelleme : 02-03-2019 12:45

CHP Seçim irtibat bürosu açıldı

CHP Gerze Seçim İrtibat Bürosunun açılışı yoğun katılımla gerçekleşti

CHP Seçim irtibat bürosu açıldı

CHP Gerze Seçim İrtibat Bürosu, miting havasında açıldı.

Açılışı CHP Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksek, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, ilçe başkanı Nihat Erdal, CHP ilçe teşkilatı ile birlikte gerçekleştirdiler.

Program saygı duruşunda bulunulması akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan CHP Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksek, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın Gerze’de bir marka haline geldiğini söyleyerek; “Osman Başkanın Gerze’de yapacakları bitmedi. Gerze’ye değer katacak daha birçok hayali, projesi var. Bu hayallerini hayata geçirmek için bir dönem daha oylarınıza ve desteğinize talip. Bu desteği ondan esirgemeyeceğinize yürekten inanıyorum ve biliyorum. Kendisine de çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum.  Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyor Martın sonu bahar diyorum. Birlikte çalışacağız birlikte kazanacağız” şeklinde konuştu.

Ardından CHP Gerze İlçe Başkanı Nihat Erdal, konuşmasını gerçekleştirdi. Yeni yönetimle göreve başladıklarını söyleyen Erdoğan, “Osman Başkan ile birlikte kol kola birlikte daha güzel çalışmalar yapmak üzere yeniden sahalara indik. Başkanımla inşallah tekrar yeni projeler başaracağız’’ dedi.

"Gerze halkı buradaysa Osman Başkan'da tekrar burada hizmet verecek demektir"
Daha sonra CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, açılışa katılan misafirlere hitap etti. “Osman Başkan’a nasıl sahip çıktınızı gördüm. Osman başkanı anlatmaya gerek yok. 10 yılda yaptıkları yapacaklarının aynısıdır. Sinop’a marka bir ilçe olduk. Önce Gerze’yi sonra Osman Başkanı kutluyorum 4 yıldır Osman başkanımızla Türkiye’nin neresi olursa olsun Gerze için kapı kapı, belediye, esnaf, bakan, hükümet neresi varsa tek tek kapılarını çaldık. Muhalefet belediyenin nasıl iş yapacağını Osman Başkan Gerze’ye gösterdi. Bu başarı herkesin başarısı siyasetin bir kez daha vefalı olduğunu bir kez daha gösterdiniz. Seçimlere daha 30 gün var. Ben tekrar Osman Başkanı kutlayıp hayırlı osun diyorum. Gerze halkı buradaysa Osman Başkan'da tekrar burada hizmet verecek demektir. Şuan seçim bürosu değil Gerze Belediyesinin 31 Mart gecesi kapısı açılır gibi oldu. Bu sevgiyi yakalamak gerçekten çok zor. 10 yıldır Osman Başkan yıpranmamış yenilenmiş adeta. Tekrar hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Gerze’yi 12 Eylül öncesine götüreceğim”
Sonrasında Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, söz aldı. 2009 yılında Gerze Belediyesini dağ gibi bir borçla devralarak göreve başladığını söyleyen Belovacıklı, “Ödenmemiş borçlar, icralar, ikramiyeler ve mesailerin hepsini ödedik temizledik. Bugün geldiğimiz noktada en az borcu olan tek ilçeyiz diyebilirim. 2009’da göreve geldiğimizde şunu iddia etmiştim. Ben Gerze’yi 12 Eylül öncesinin Gerze’sine götüreceğim. Dediler ki geri mi götüreceksin sen Gerze’yi? Hayır, 12 Eylül öncesinde Gerze, sosyal ve kültürel yaşamıyla gerçekten marka bir ilçeydi. Herkes Gerze’yi bilirdi.

“İşçisine borcu olmayan tek belediyeyiz”
Gerze 1960 yılında en son şekliyle yapılmış yaşlıca bir ilçeydi. Belediye çalışanlarımla halkın desteğiyle mücadele verdik. 10 yıl içerisinde alt üst yapımızı da yaptık. Gerze’mize Türkiye’mize layık bir ilçe meydana getirdik. Borcu olmayan tek belediye biziz. İşçisine borcu olmayan tek belediyeyiz. Biz insana dokunduk, ben sizin oğlunuz, kardeşinizim kapım herkese açık kimseye kapımızı kapatmadık. Herkese yardım etmeye çalıştık. Samimi candan bir belediyecilik anlayışı getirdik. Parklarıyla, bahçeleriyle, çocuk bakımıyla, kültür merkezimizle, otoparkımızla, spor dalında her konuda herkese dokunmaya çalıştık destek olduk. Halkın derdi benim derdim. Önümüzdeki dönemde de nasip olursa sizlerde uygun görürseniz eksiklerimizi tamamlayacağız. Önümüzdeki 5 yıllık dönem için bana yetki verirseniz elimden gelen her şeyi yapacağım. Biz Gerzeliyiz, Gerze için çalışacağız’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ardından keşkek ikramı ile program sona erdi.

    

AdminAdmin