Güncel
Giriş Tarihi : 03-12-2018 22:49   Güncelleme : 03-12-2018 23:35

Çiğdem Tekstil'den 1. Yıl Anısına Kutlama

İlçemiz ekonomisine katkı sağlayan Çiğdem Tekstil kuruluşunun 1.yılında çalışanlarına özel kahvaltı programı düzenledi.

Çiğdem Tekstil'den 1. Yıl Anısına Kutlama

İskele Aile Çaybahçesi’nde gerçekleşen kahvaltı programına Atölye çalışanları eksiksiz katılırken, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’da davete icabet ederek, işletme sahipleri ile çalışanlarına göstermiş olduğu ilgi ve alakayla büyük beğeni topladı.

Tekstil İşçilerinin yanına giderek onlarla sohbet eden Belovacıklı, “İşçi kardeşlerimizin her zaman yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim. Çiğdem Tekstil gerek ilçe ekonomisine sağladığı katkı, gerekse iş istihdamı hususunda verdiği destekle bizleri oldukça memnun ediyor. Çünkü bir bireyin evine aş getirebilmesi en önemli husustur. Çiğdem Tekstil’de bunu sağlayarak ilçe ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Burada gördüğüm diğer bir tablo ise birlik ve beraberliğiniz. Bir kurumda birlik ve beraberlik bu seviyedeyse orada başarı kaçınılmaz oluyor. Öncelikle bunun baş mimarı Çiğdem Hanım’a ve sizlere teşekkür ediyorum. Bizleri böyle güzel ve anlamlı organizasyonda yanınızda görmek istediğiniz için de sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.” Diyerek konuşmasını şu şekilde sonlandırdı. Başkanlığım sürecinde kapım her zaman açık oldu ve ilçe sakinlerimizin her probleminde onların yanında oldum. Bundan sonra da kimin ne sorunu varsa onun çözümü noktasında onlara sonuna kadar destek olacağım dedi.

Çiğdem Tekstil İşletmecisi Çiğdem Özcan her daim kendilerinin yanında olan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Belediye Başkanı Osman Belovacıklı olmak üzere, bütün çalışanlarına hizmetlerinden ve katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu

20 Kasım 2017 Tarihinde Çiğdem Tekstil'in Açılış Haberini Okumak İçin Lütfen Alttaki Fotoğrafın Üstüne Tıklayınız...

hakan akbaşhakan akbaş