Güncel
Giriş Tarihi : 11-02-2018 23:05   Güncelleme : 11-02-2018 23:28

Civelek, Şehit Düşen Askerlerimiz İçin Mevlid i Şerif Okuttu

Ülkemizin barış ve huzuru tekrar sağlayabilmek amacıyla başlatmış olduğu sınır ötesi harekâtta hakkın rahmetine kavuşan Mehmetçiklerimiz için mevlid i şerif okuttular.

Civelek, Şehit Düşen Askerlerimiz İçin Mevlid i Şerif Okuttu

İstanbul’da yapmış oldukları her etkinlikle devletine milletine sahip çıkan Sultanbeyli Gerzeliler Derneği yine örnek bir hamle ile devletimizin, milletimizin bekası uğruna gözünü yummadan şehadet şerbetini içen evlatlarımız için geniş katılımlı bir mevlid i şerif programı düzenlediler.

Dernek lokalinde düzenlenen programa başta Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli Müftüsü Burhan Keleş, Gerzeli hemşerimiz Cumhuriyet Savcımız Metin Saruhan, Sultanbeyli Saadet Partisi İlçe Başkanı Fettullah Bülbül, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç, Pendik Sinoplular Dernek Başkanı Hasan Demir olmak üzere çok sayıda siyasetçi ve STK temsilcisi iştirak ettiği öğrenildi.

Program Kuran ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunması ile devam etti. Yapılan ikramların ardından program son bulurken, Sultanbeyli Sinop Gerzeliler Dernek Başkanı Mustafa Civelek Şehitlerimizin Ruhuna okunan Mevlid i şerif programına katılan herkese teşekkür ederek, Allah yüce ordumuzu düşmana karşı her daim muzaffer eylesin dedi.

hakan akbaşhakan akbaş