Güncel
Giriş Tarihi : 12-03-2019 16:36   Güncelleme : 12-03-2019 16:46

“Cumhuriyet Mahallesi Gerze’nin En Seçkin Mahallesi Olacak”

Yerel seçimlere kısa süre kala muhtar adaylarının heyecanı artmaya devam ediyor

“Cumhuriyet Mahallesi Gerze’nin En Seçkin Mahallesi Olacak”

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıklayan emekli imam Kasım Nacak, “Halka hizmet Hakk’a hizmet” düsturuyla yola çıktıklarını söyledi.

Cumhuriyet Mahallesini Gerze’nin en seçkin mahallesi yapma yolunda gereken çalışma ve gayreti göstereceğini söyleyen Nacak, “Mahallemizin gerçek manada hizmete ihtiyacı var. Öncelikle mahalle sakinlerimizin birincil sorunlarını çözüme kavuşturmak için hep birlikte harekete geçeceğiz. Her ay mahalle olarak toplantılar düzenleyerek çalışma programı hazırlayacağız. Sağlık sorunları yaşayan mahalle sakinlerimizin bilhassa çocuk ve yaşlılarımızın sağlık kuruluşlarıyla irtibatlarında öncülük yapacağız. Uzun zamandır tamamlanamayan Yavuz Selim Cami’nin ibadete açılması için el ele vereceğiz. Yavuz Selim Camii çay ocağını 24 saat açık tutarak mahallelimizin birebir iletişime geçebileceği bir merkez oluşturacağız. Mahallemizi birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

Kasım Nacak Kimdir?
1963 Gerze doğumlu olan Kasım Nacak, orta öğrenimini Durağan’da, liseyi ise Samsun İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1983 yılında Rize İkizdere’de İmam Hatip olarak göreve başlayan Nacak, aynı zamanda öğrenimine devam ederek ilahiyat önlisans bölümünü bitirdi. 1989-2016 yılları arasında görev yaptıktan sonra emekli olan Nacak, evli ve dört çocuk babası.

 

Seda ŞengülSeda Şengül