Güncel
Giriş Tarihi : 20-06-2017 16:57   Güncelleme : 20-06-2017 17:54

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nevzat Bal, Bürosunu Açtı

Cumhuriyet Mahallesinin yeni muhtarı Nevzat Bal, Belediye Garajı mevkisi Gerze Birlik minibüs durağı yanında bürosunu açarak hizmete başladı

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nevzat Bal, Bürosunu Açtı
 Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığını kazanan Nevzat Bal, muhtarlık bürosunu açarak hizmet vermeye başladı.

4 Haziran pazar günü yapılan Cumhuriyet Mahallesi muhtarlık seçimini 267 oy ile kazanarak Cumhuriyet Mahallesinin yeni muhtarı seçilen Nevzat Bal, seçimlerin ardın çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Bal, Çarşı Mahallesi Belediye Garajı Gerze Birlik durağı yanında açtığı bürosunda gelen tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.

Göreve başlar başlamaz Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Bal, mahallenin en önemli sorunu olan yol ve kaldırım çalışmalarına başlandığını belirtti. Bal, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ile birlikte mahallede gezerek bozuk yolların tespitini yaptıklarını ve gerekli çalışmaların yapılması için harekete geçtiklerini söyledi.

Gerze Birlik durağı yanında açtığı bürosunun kapılarının her daim bütün vatandaşlara açık olduğunu söyleyen Bal, güler yüzü ve samimiyetiyle mahalle sakinlerinin takdirini şimdiden toplamaya başladı.


Ercan Özcan / Gerzeninsesi

 

Seda ŞengülSeda Şengül