Güncel
Giriş Tarihi : 26-04-2017 10:45   Güncelleme : 26-04-2017 11:22

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarını Seçiyor

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını açıklayan Nevzat Bal, mahalle sakinlerinin desteğini bekliyor

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarını Seçiyor
 Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Veysel Yiğit'in vefatının ardından boş kalan muhtarlık koltuğu için adaylar seçime hazırlanıyor.

Muhtarlığa aday olduğunu açıklayan ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden Nevzat Bal, ''İnsanların, her an ulaşabilecekleri, 7/24 hizmetinde olacak bir muhtar adayıyım'' dedi.

Cumhuriyet Mahallesi'nin en önemli sorunlarından birisinin yollar olduğunu belirten Bal, ''Göreve gelirsek ilk önceliğimiz mahallemizin kapalı yol ve sokaklarının açılması, çocuk parkı ve yeşil alanların düzenlenmesi için çalışmaları hızlandırmaya  gayret edeceğini ifade ederek Gerze'nin en büyük mahallelerinden bir tanesi olan Cumhuriyet Mahallesi'nin bir de okula ihtiyacı olduğunu ve gerekli yerlere girişimlerde bulunacağını söyledi. Bal, ayrıca halk ile yöneticiler arasında daha aktif bir görev alacağını da sözlerine ekledi.

Küçük yaşlardan itibaren Cumhuriyet Mahallesinde büyüyen ve mahallenin sorunlarını gayet iyi bilen birisi olarak bu göreve talip olduğunu açıklayan Nevzat Bal, mahalle sakinlerinden desteklerini beklediğini söyedi.

Nevzat Bal Kimdir?

Evli ve bir çocuk babası olan Nevzat Bal, 1972 Gerze Yamacık Köyü doğumlu olup ilk, orta ve lise öğrenimini Gerze'de tamamladı. Küçük yaştan itibaren esnaflık yapmakta olup, ayrıca Gerze-Sinop arası yolcu taşımacılığı yapmaktadır.

Seda ŞengülSeda Şengül