Güncel
Giriş Tarihi : 25-01-2017 16:58   Güncelleme : 25-01-2017 17:25

DenizBank'ın En Genç Şube Müdürü Görevine Başladı

DenizBank'ın Türkiye genelindeki en genç şube müdürü olarak göreve başlayan Sinop Şubesi Müdürü Fatma Nur İnce Topçu basın mensuplarını ağırladı

DenizBank'ın En Genç Şube Müdürü Görevine Başladı
DenizBank'ın Türkiye genelindeki en genç banka şube müdürü olan Fatma Nur İnce Topçu Sinop şubesinde göreve başladı.

DenizBank Sinop Şubesi'nde 4 yıl süreyle bireysel satış yöneticisi olarak görev yapan ve daha sonra Samsun'da görevine devam eden aynı zamanda eski Sinop Belediye Başkanı Hamza İnce'nin de kızı olan Fatma Nur İnce Topçu memleketi Sinop'a DenizBank Şube Müdürü olarak geri döndü.

Çalıştığı şubeye müdür olarak geri dönen çiçeği burnunda yeni müdür Sinop basınını müdürü olduğu şubede ağırladı. 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel başta olmak üzere Sinop basınıyla bir araya gelen Şube Müdürü Fatma Nur İnce Topçu ''Sinop'a Nefes Olmaya Geldik'' diyerek Sinop şubesi olarak planladıkları hedeflerini gazeteciler ile paylaştı.

''Çalıştığım şubeme ve en önemlisi memleketime şube müdürü olarak geri döndüğüm için çok mutluyum'' diyerek sözlerine başlayan Fatma Nur İnce Topçu, ''DenizBank'ın Türkiye genelindeki en genç şube müdürü olarak göreve başladım. DenizBank, özel bankalar arasında 5. büyük banka. Sinoplu emeklilere, çiftçilere, esnafa ve vatandaşlara yönelik nefes aldıracak projelerimiz var. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı oda ve borsa üyesi olan KOBİ’lere özel, “Nefes” kredisiyle Sinop'a 'NEFES' olma çabasındayız. Bir yıldır emeklilerimiz maaşlarını DenizBank'tan çekiyor. PTT ile emekli maaşları için anlaşmamız var. Sinop'un 4 ilçesinde ATM'miz var ve yakın zamanda Boyabat'a bir şubemiz açılacak. Kamu personeline özel 77 aylık kredi hizmeti veriyoruz. Emekli müşterilerimize kredide avantaj sağlıyoruz'' açıklamalarında bulundu.

Otuz yaşında DenizBank'ın en genç Şube Müdürü olan Fatma Nur İnce Topçu, Kastamonu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olup evli ve bir çocuk annesi.

Seda ŞengülSeda Şengül