Güncel
Giriş Tarihi : 27-06-2016 11:02   Güncelleme : 27-06-2016 11:14

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Hazırlıkları Başladı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 90. yılı Kutlama Programı Belli Oldu

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Hazırlıkları Başladı
 Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 90. yılı sebebiyle Gerze Liman Başkanı Uğur Gürol İlçemiz Kaymakamı Bülent Bayraktar'ı makamında ziyaret etti.

1 Temmuz Cuma günü ilçemiz İskele mevkiinde çeşitli etkinlikler ile kutlanacak olan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlama programı hakkında Liman Başkanı Uğur Gürol, Kaymakam Bülent Bayraktar'a bilgi verdi.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme Başkan Gürol'un,Kaymakam Bayraktar'a hediyesini takdim etmesinin ardından sona erdi. 1 Temmuz Cuma Günü kutlanacak olan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı  kutlama programı  şu şekilde;
Tören sabah saat:10.00' da Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayacak. Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı makamında ziyaret edilecek.

Ardından Saat 17.30 da iskele mevkiinde  başlayacak etkinliklerde, folklor gösterisi,yüzme yarışı,motorlu tekne yarışı,kürekli tekne yarışı,çuval sürme yarışı,canlı ördek yakalama yarışı, yağlı direkten bayrak alma yarışı  gibi spor ve eğlence amaçlı bir çok etkinlik gerçekleştirilecek. 

Seda ŞengülSeda Şengül