Güncel
Giriş Tarihi : 14-01-2018 22:38   Güncelleme : 15-01-2018 01:17

Devletimiz Sayesinde Herkes Huzur ve Güven İçinde

Ersoy : ‘’Vatandaş Devletle Buluşuyor, Huzur ve Güven Buluyor’

Devletimiz Sayesinde Herkes Huzur ve Güven İçinde

Ak Parti Sinop Eski Milletvekili Ve İçişleri Komisyon Başkanı, Şimdiki İçişleri Bakan Yardımcımız Mehmet Ersoy Diyarbakır’da Asker, Polis, Devlet Görevlilerimiz Ve Halkla Buluştu

Ak Parti Sinop Eski Milletvekili Ve İçişleri Komisyon Başkanı, Şimdiki İçişleri Bakan Yardımcımız Mehmet Ersoy Diyarbakır’da Asker, Polis, Devlet Görevlilerimiz Ve Halkla Buluştu.

Ersoy, Diyarbakır Merkez ve İlçelerinde İncelemelerde Bulundu.

Ersoy çalışmalarına bu hafta Diyarbakır'da devam etti. Eshab-Kiram şehri, Peygamberler Diyarı Diyarbakır’ın Kulp, Lice, Kocaköy, Eğil, Dicle, Hani İlçelerini ziyaretlerde bulundu. Ersoy yapmış olduğu ziyaretlerde bu ülkenin her köşesinde huzur, kardeşlik ve hizmet iklimini yaşatmaya kararlıyız dedi. Halkın sıcak ilgisi karşısında duygulu anlarda yaşayan Ersoy,devlet her yerde ve her zaman vatandaşının yanındadır, devletimiz çok büyüktür dedi.

Ayrıca Ersoy 15 Temmuz süreciyle birlikte başlayan terör örgütleri ve ihanet çetelerine karşı topyekûn mücadele başlatıyoruz. Devletin bütün kurumları milli bir duruş sergilemektedir. Siyasetinden sivil toplum kuruluşlarına kadar herkes elif gibi milli bir duruş sergilemektedir. Bizler de devletimizin gücünü hissettirmek adına Sayın Îçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile birlikte Güney Doğu’nun en ücra köylerindeki her yeri ziyaret ediyoruz, vatandaş devlet ile buluşuyor, vatandaş huzur ve güven buluyor. Terörle anılan neresi varsa oralara kadar gidiyoruz vatandaşa teminat veriyoruz , yapmış olduğumuz görüşmelerde terör karşısında bizim azimli ve tutarlı kararlığımızı gören vatandaş terörün sona ereceğine inanıyor ve bizlerde inanıyoruz. Dedi

Ersoy ziyaretler esnasında terörle mücadelede büyük fedakarlık gösteren polis ,askerlimizi ve kamu görevlilerini de ziyaret etti moral verdi. Bunların yanı sıra bu bölgelerde Kayyum ataması uygulamasını başlattıklarını ifade etti. Kayyum atamalarındaki amacımız milletimizin kaynaklarını terör örgütlerinin sömürmesine engel olmaktır. Dedi.

hakan akbaşhakan akbaş