Güncel
Giriş Tarihi : 03-01-2020 10:51

Devletin ve Siyasilerin Yılbaşı Mesaisi

Başta Sinop Valisi Köksal Şakalar olmak üzere Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ve Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Örgütü, AKP İl Başkanı Uğur Giresun, Gerze kaymakamı, belediye başkanı, garnizon komutanı ve ilçe emniyet müdürü yılbaşı gecesi kamu çalışanları, kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Devletin ve Siyasilerin Yılbaşı Mesaisi

Sıkı güvenlik önlemleri alınan şehrin dört bir yanında devletin ve siyasilerin de yılbaşı mesaisi devam etti.

Başta Sinop Valisi Köksal Şakalar, Sinop’un girişinde bulunan güvenlik güçleri olmak üzere şehrin farklı noktalarına ziyaret gerçekleştirerek ziyaretlerini 112 Acil Sağlık Çağrı Merkezinde görev yapan personellerine yaptığı ziyaretle sonlandırdı.

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, CHP İl ve Merkez İlçe Başkanı ve belediye başkan yardımcıları ise yılbaşı mesaisinde olan bir diğer gruptu. 112 Komuta Merkezi, İtfaiye Müdürlüğü, YEDAŞ Hizmet Binası, Atatürk Devlet Hastanesi, nöbetçi eczaneler, Sinop Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakolu ve Deniz Liman Şube Müdürlüğünü ziyaret eden ekip karşılaştıkları herkesin yeni yılını kutlayarak, tüm çalışanlara kolaylıklar dilediler.

AKP İl Başkanı Uğur Giresun, merkez ilçe başkanı ve parti teşkilat üyeleri öncelik olarak huzurevine ziyaret gerçekleştirdiler. Giresun yaptıkları ziyaret sırasında “Büyüklerimize yaptığımız hizmetler bize dua olarak dönüyor Ne zaman büyüklerimizi ziyaret edip ellerini öpersek onlarla vakit geçirirsek içimizi büyük bir huzur kaplıyor. Allah’a şükür bugün bu huzuru ve sevinci yaşıyoruz. Burada yaşamlarını sürdüren değerli büyüklerimizle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Bizi çok sıcak karşıladılar. Hepsine teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

İlçemiz Kaymakamı Murat Güven, Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İlçe Jandarma Komutanı Bekir Doğan ve İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş de yılbaşını kurum ziyaretleri yaparak gerçekleştirdi.

İlk olarak Gerze Devlet Hastanesi’nde görevi başında olan personellerle buluştular. Ardından itfaiye ekiplerini ziyaret ettikten sonra vatandaşların güvenliği için nöbet tutan güvenlik güçleri ile bir araya geldiler.

AdminAdmin