Güncel
Giriş Tarihi : 20-04-2020 16:43   Güncelleme : 21-04-2020 10:23

Dikmen İl Genel Meclis Üyeliğinde 1.Yıl

Dikmen İl Meclis Üyeliğinde birinci yılını tamamlayan Ecevit Dinç teşekkür mesajı yayınladı.

Dikmen İl Genel Meclis Üyeliğinde 1.Yıl

31 Mart 2019 Mahalli İdareler ve Genel Seçimleri neticesinde seçildiği Ak Parti Dikmen İl Genel Meclis üyeliğinde bir yılı geride bırakan Ecevit Dinç sosyal medya hesabı (facebook) üzerinden kendisini destekleyenler için teşekkür mesajı yayınladı.

Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Dinç yayınladığı teşekkür mesajında;

“Değerli Hemşehrilerim,

31 Mart 2019 Mahalli İdareler ve Genel Seçimleri neticesinde sizlerin tercih ve destekleri sonucunda seçildiğimiz Dikmen İl Genel Meclis Üyeliği ve Belediye Başkanlığı görevinin bir yılını geride bırakmış bulunuyoruz.

İlçemize desteklerini esirgemeyen Millet Vekilimiz Dr. Nazım Maviş Beye, İl Başkanımız Uğur Giresun 'a, Meclis Başkanımız Yakup Üçüncüoğlu, Bizlere Desteklerinden dolayı yine şahsımdan önce ilçemize hizmet etmiş İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımıza ve belediye başkanlarına çok teşekkür ederim.

Sevgili Dikmenliler, biz memleketimize sevdalandık. Hep beraber güldük, beraber düğüne gittik, beraber cenazeye gittik. Hep birlik ve beraberlikle ayağa kalktık.

Bugünlerde tüm dünyayı ve ülkemizi de etkileyen korona virüsünün etkisindeyiz. Sağlığın ve özgürlüğün değerinin öne çıktığı, yaşamın kıymetinin daha iyi anlaşıldığı bu dönemde, yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzun pekiştiğini görüyoruz.

Destekleriniz ve dualarınızla bu kötü günleri de geride bırakarak yine eskisi gibi samimiyetle kucaklaşacağımız, sağlıklı, huzurlu, mutlu günler, dileğiyle tüm hemşehrilerimi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin